MUŠKARAC OTVORIO VATRU NA POLICIJU: Zabarikadirao se u svom stanu i organima reda poslao poruku (VIDEO)

Autor:

Svet

25.05.2024

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama sa društvenih mreža, jedan policajac je ranjen.

MUŠKARAC OTVORIO VATRU NA POLICIJU: Zabarikadirao se u svom stanu i organima reda poslao poruku (VIDEO)

Foto: X/Вот Так/Printscreen

U Sankt Peterburgu je lokalni stanovnik otvorio vatru na policajce, javio je Interfaks, pozivajući se na pres-službu regionalnog odeljenja Ministarstva unutrašnjih poslova.

Policija je stigla u 17-spratnicu u Narodnoj ulici nakon što je dobila informaciju o sukobu sa pucnjavom. Kako navodi Fontanka, 59-godišnji muškarac upucao je poznanika zbog njegovog komentara o pušenju na javnom mestu pre dve nedelje.

- Policija je brzo stigla na mesto incidenta. Videvši pripadnike reda, napadač je pucao u njihovom pravcu i zabarikadirao se u stanu - saopštila je pres-služba MUP-a.

Policija nije saopštila da li je neko od zaposlenih povređen. Istovremeno, prema nezvaničnim informacijama sa društvenih mreža, jedan policajac je ranjen.

Fontanka je objavila snimak na kojem osumnjičeni navodno puca sa balkona višespratnice.

Sat i po nakon dolaska policije na lice mesta ispaljena su najmanje četiri hica. Kako se tvrdi, osumnjičeni je poručio da neće odustati i, navodno, rekao: "Neka me upucaju."

Podsetimo, pre nedelju dana, u Lomonosovskom okrugu Lenjingradske oblasti u Ruskoj Federaciji dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je pet osoba izgubilo život, dok je jedna osoba povređena.

Nesreća se dogodila na auto-putu Sosnovi Bor-Globici.

Nesreću je izazvao vozač automobila Micubiši Lanser, rođen 2003. godine.

Vozeći Micubiši Lanser, vozač je izgubio kontrolu prilikom preticanja i prvo se sudario sa automobilom marke Kia Rio koji je dolazio u susret.

Nakon toga, Micubiši Lanser se sudario sa automobilom marke Folksvagen Polo koji je nailazio, pri čemu su poginuli vozač Folksvagena i četiri putnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading