LJUBAVNA IGRA POŠLA PO ZLU: Mladić izvršio samoubistvo nakon fatalnog ishoda intimnog čina sa plesačicom

Autor:

Svet

17.05.2024

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plesačica je proglašena mrtvom u bolnici u ranim satima nakon zastoja srca.

LJUBAVNA IGRA POŠLA PO ZLU: Mladić izvršio samoubistvo nakon fatalnog ishoda intimnog čina sa plesačicom

Foto: Shutterstock

Ilustracija

Muškarac iz Velike Britanije ubio se nakon što je zadavio svoju devojku tokom seksualne igre koja je pošla naopako.

Plesačica Džordžija Bruk (26) preminula je nakon što ju je Luk Kenon (31) ugušio u svom domu u Bredfordu nakon što su oboje uzeli MDMA i kokain u februaru 2022. godine.

Policija je navela da je par imao eksperimentalnu seksualnu vezu i da je dokazano da je Bruk pristala da je partner davi tokom seksa. SMS prepiska, koja je prikazana na suđenju u četvrtak, ukazuje da je Bruk i u prošlosti pristajala na takvu seksualnu praksu sa svojim dečkom.

Mrtvozornik, Martin Fleming, rekao je da nema dokaza da je Kenon nameravao da ubije devojku, ali da je svakako upotrebio prekomernu silu.

Plesačica je proglašena mrtvom u bolnici u ranim satima nakon zastoja srca.

Kenon je pozvao Hitnu pomoć i otpratio Bruk u bolnicu, međutim, pobegao je kroz protivpožarna vrata pre nego što su policajci uspeli da razgovaraju sa njim. Policija je pokrenula istragu i njegovo telo je sledećeg dana pronađeno obešeno u šumi u blizini bolnice.

Podsetimo, užasavajući zločin potresao je prošlog meseca stanovnike Bredforda, kada je mlada žena brutalno ubijena usred bela dana dok je gurala kolica sa svojim petomesečnim sinom.

Nesrećna žena je izbodena četiri puta nožem u vrat i ostavljena da umre pred svojim detetom, dok je ubica pobegao sa lica mesta. Policija je raspisala poternicu za 25-godišnjim Habiburom Masumom.

Prodavac ispred čije prodavnice je zločin počinjen svedočio je jezivoj sceni, opisujući kako je video mladu ženu kako leži licem nadole na trotoaru, pored kolica sa svojim sinom.

- Okrenuo sam je, bilo je puno krvi i proverio sam puls, ali nisam mogao da ga osetim - rekao je prodavac, opisujući stravične povrede koje je mlada žena pretrpela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading