KRAO PARFEME I ODEĆU PO PRODAVNICAMA: Uhapšen mladić (20) u Kragujevcu!

Autor:

Hronika

24.05.2024

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počinio je četiri krivična dela krađa

KRAO PARFEME I ODEĆU PO PRODAVNICAMA: Uhapšen mladić (20) u Kragujevcu!

Foto: shutterstock

D. M. (20) iz Kragujevca uhapšen je zbog sumnje da je izvršio četiri krivična dela krađa.

On je, kako se sumnja, na području Kragujevca, 22. i 23. maja ove godine, ušao u više radnji u kojima se prodaje kozmetika i koristeći nepažnju radnica ukrao parfeme.

Takođe se sumnjiči da je u aprilu ove godine iz radnje jednog tržnog centra ukrao odeću.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Da podsetimo, još jedno hapšenje zbog krađe, dogodilo se u Kikindi.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Službe za suzbijanje kriminala i PU u Kikindi, uhapsili su četiri osobe iz Horgoša zbog postojanja osnova sumnje da su od početka godine, na teritoriji Horgoša, izvršile više krivičnih dela teška krađa i krađa. 

Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenih A. K. (1998), E. K. (2005), K. K. (1993) i A. P. (1990) policija je pronašla alat za koji se sumnja da je korišćen prilikom izvršenja navedenih krivičnih dela, a kod K. K. i izvesnu količinu materije za koju se sumnja da je amfetamin.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading