DA LI OVO ZNAČI DA SE BORJAN VRAĆA MEĐU STATIVE? Golman Zvezde napušta klub!

Autor:

Sport

25.05.2024

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovim bi Zvezda imala dva vrnunska golmana,

DA LI OVO ZNAČI DA SE BORJAN VRAĆA MEĐU STATIVE? Golman Zvezde napušta klub!

Foto: Starsport

Zoran Popović i Omri Glazer

Nakon što su se nedavno saznale vesti o odlasku dvojice fudbalera iz Crvene zvezde, stiže potvrda o još jednom odlasku iz tabora novog-starog šampiona Srbije. Dugogodišnji čuvar mreže Zoran Popović napustiće crveno-beli tabor na kraju tekuće sezone. Klub je tu informaciju potvrdio na svom zvaničnom nalogu na društvenoj mreži X.

Foto: Starsport

 

Na proslavi 35. titule od Crvene zvezde će se oprostiti i iskusni čuvar mreže - Zoran Popović. Prekaljeni golman je sinonim za pouzdanost, uspehe i trofeje. Na utakmicama na kojim je stajao na golu Crvene zvezde, uvek je pružao maksimum, navodi se u saopštenju kluba iz Ljutice Bogdana.

Popović je postao član Zvezde 2018. godine kada je došao iz norveškog Bodo Glimta. Ukupno je u prethodnih šest sezona branio na 38 mečeva, primio je 17 golova, a 22 puta je uspeo da sačuva mrežu. On je sa crveno-belima osvojio šest titula šampiona Srbije i četiri Kupa.

Odlaskom Popovića, postavlja se pitanje da li će se Milan Borjan vratiti među stative. Zvezda bi ovde mogla dobro da profitira. Naime, ukoliko Omri Glazer ostane na Marakani, crveno-beli će imati dva vrhunska čuvara mreže. Istina da je Glazer možda u boljoj formi i mlađi je, ali je iskustvo na strani nekadašnjeg kapitena tim iz Ljutice Bogdana.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Vladan Milojević bi mogao odlično da iskoristi oba golmana, mogao bi da rotira i da obojica imaju minutažu. Veovatno mi Izraelac imao više minuta na terenu, ali ono što Zvezda dobija Borjanom jeste autoritet i iskustvo koje može da prenese na mlađe. Reprezentativac Kanade bi u većoj merio služio kao produžena ruka Milojevića, jer je čovek koji odlično poznaje klub i koji srcem voli crveno-beli dres. Svakako, biće zanimljivo videti rasplet ovih događanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading