IZGORELA KUĆA U KOJOJ JE ODRASLA POZNATA PEVAČICA: Porodica bežala iz kuće!

Autor:

Zabava

26.12.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros je izbio požar u kući u kojoj je odrasla poznata pevačica!

IZGORELA KUĆA U KOJOJ JE ODRASLA POZNATA PEVAČICA: Porodica bežala iz kuće!

Foto: Ilustracija: Republika.rs

Jutros je u Teksasu izbio požar u kući koja je bila dom pevačice Bijonse u njenim ranim godinama. Prema informacijama koje prenosi "Daily Mail", vatrogasne ekipe su brzo reagovale i uspele su da lokalizuju požar za samo 10 minuta. Srećom, u požaru nije bilo povređenih, a porodica koja je u trenutku izbijanja požara bila u kući uspela je bezbedno da evakuiše prostor.

Iako su vatrogasci uspeli da brzo reaguju i lokalizuju požar, još uvek nije poznato šta je tačno izazvalo ovaj incident. Najviše štete pretrpeo je drugi sprat kuće, a vlasnici kuće su se menjali nekoliko puta od vremena kada je porodica Nouls živela u njoj.

Republika

Foto: YOUTUBE/PRINTSCREEN/ steps2it2

Bijonse

Kuća u kojoj je izbio požar bila je dom pevačice Bijonse u periodu do 1986. godine, odnosno tokom prvih pet godina njenog života. Iako porodica Nouls odavno nije tu živela, ova vest je privukla pažnju javnosti zbog veze sa poznatom muzičkom zvezdom.

Situacije poput ove podsećaju nas koliko je bitno da imamo funkcionalne sisteme za hitne slučajeve i brzu reakciju nadležnih službi u vanrednim situacijama. Srećom, ovog puta je sve prošlo bez povređenih, ali je jasno da je reakcija vatrogasaca bila ključna u sprečavanju veće tragedije.

Inače, pevačica je nedavno ispunila želju svom velikom fanu. Naime, Džon Hiderington, dugogodišnji veliki fan pevačice Bijonse, uspeo je da upozna svoju divu i to - uz njenu pomoć. Kada mu, naime, nije bilo dozvoljeno da se ukrca na let za Sijetl jer su mu, kako se navodilo, kolica prevelika za avion za koji je kupio kartu, pevačica je uskočila u pomoć i organizovala mu prevoz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading