VELJKOV KUM STAO NA "LUDI KAMEN": Trudna Bogdana i Ceca NERAZDVOJNE, evo kako su IZGLEDALE! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.12.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se venčao Nikola Vavić, kum Veljka Ražnatovića, koji je krstio i malog Željka!

VELJKOV KUM STAO NA "LUDI KAMEN": Trudna Bogdana i Ceca NERAZDVOJNE, evo kako su IZGLEDALE! (FOTO)

Foto: Instagram/nikola.vavic

Nikola Vavić, venčani kum boksera Veljka Ražnatović, danas je stao na "ludi kamen". Slavlje je organizovao u jednom poznatom beogradskom restoranu za svoje najmilije, a prisutna je bila i porodica Ražnatović.

Veljko je sedeo pored kuma nikole, Ražnatovićeva trudna supruga Bogdana sedela je prekoputa njega, a pored nje se nalazila i Svetlana Ceca Ražnatović, koja je na sebi imala sivu svetlucavu kombinaciju. Bogdana je nosila malo otvoreniju haljinu crvene boje, pustila je kosu, dok je njena svekrva kosu pokupila u visoki rep.

Republika

Foto: Instagram/nikola.vavic

Venčanje Veljkovog kuma Nikole

Nikola je, inače, i kršteni kum Veljkovom sinu, malom Željku Ražnatoviću.

Podsetimo, mladi bokser Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana obradovali su javnost vestima o dolasku trećeg deteta. Nakon što su već dobili dva sina, Željka i Krstana, par se sada priprema da dočeka još jednog naslednika, koji će nositi ime Ilijan. Ovo je definitivno vest koja je izazvala veliko interesovanje javnosti, s obzirom na popularnost koju uživa porodica Ražnatović.

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović su se venčali 2019. godine, a već godinu dana kasnije postali su roditelji sina Željka. Njihov drugi sin, Krstan, rođen je u februaru ove godine. Sada se porodica Ražnatović ponovo raduje prinovi koja će im se pridružiti uskoro.

Bogdana i Veljko su uvek bili veoma otvoreni o svojoj ljubavi i porodici, te su često delili slike i videe sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Tako su i ovu lepu vest objavili na svojim Instagram profilima, uz fotografiju na kojoj se vidi kako Veljko ljubi njen stomak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading