TRAŽILI MU DA SE MASKIRA U CECU PRED DRAGANOM MIRKOVIĆ: Pevaču ništa nije bilo jasno, evo kako je reagovao na ZAHTEV!

Autor:

Zabava

24.12.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aleksa Jelić se prisetio zanimljive anegdote!

TRAŽILI MU DA SE MASKIRA U CECU PRED DRAGANOM MIRKOVIĆ: Pevaču ništa nije bilo jasno, evo kako je reagovao na ZAHTEV!

Foto: ST/V. LUKIĆ, ST/N. Mutić

Pevač, glumac i baletski igrač Aleksa Jelić postao je poznat široj domaćoj javnosti učestvovanjem u takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato", a sada je otkrio šta se sve dešavalo iza kulisa ovog šou programa. Jelić je priznao da ga je iznenadilo kad je stigao zahtev da imitira Svetlanu Cecu Ražnatović pred Draganom Mirković, koja je bila u žiriju tada.

Republika

Foto: ATAA Images

Aleksa Jelić

- Prvu sezonu pamtim kao nešto vau, a petu sezonu, koja je bila "Best of", ne pamtim nešto naročito. U toj prvoj sezoni nisam znao šta treba da radimo, sećam se da sam sedeo u stanu u Barseloni i stiže mi mejl da treba da imitiram Cecu, pesma "Da raskinem sa njom" - započeo je Aleksa, pa nastavio:

Republika

Foto: Printskreen/Prva TV

Aleksa Jelić kao Ceca

- U žiriju je bila Dragana Mirković, niko me nije video dok se nisam pojavio na sceni, shvatio sam da treba da se zabavimo dobro, živimo u vreme duhovne bede i trebao nam je taj šou da se smejemo i zabavimo. Kako je krenuo šou, bio sam u fazonu da je to zabavno iskustvo… - ispričao je Jelić u jednoj emisiji.

Republika

Foto: Printskreen/Prva TV

Dragana Mirković u žiriju "TLZP"

Inače, pevač je nedavno otkrio i da želi da dobije dete uz pomoć surogat majke, kao što je to uradila njegova koleginica Marija Šerifović.

- Odlučio sam da razmišljam u tom pravcu, da pokrenem neke korake i da pričam o tome. Smatram da tabue treba razbijati. Surogatstvo je u većini zemalja svijeta prihvaćeno, ali ne može to tek tako da se završi. Recimo, u Španiji postoji proces veštačke oplodnje, ali proces surogatstva nije dozvoljen. Svi oni koji se odluče na taj potez moraju da znaju da ima samo nekoliko zemalja u svetu koje to odobravaju. Ukrajina je nemoguća misija poslednjih godina. Amerika je nedostižna zbog finansija, a onda postoje neke zemlje kao Meksiko, Kolumbija, možda i Argentina, gde možete da uđete u taj proces, a da nemate toliki izdatak, dok kada je Amerika u pitanju, nemate rizik - opisao je svoje iskustvo Jelić i dodao:

- Odlučio sam da započnem taj proces, to nije od danas do sutra. Prvo imate proces raznih provera, dokumentacije, administracije. U zemljama koje sam naveo, to je proces gde singl roditelji ostvare svoj san. Ne moraš da budeš u braku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading