DRAGANA I TONI ZAVIJENI U CRNO: Folk zvezdi preminula SVEKRVA nedelju dana pred koncert, NEUTEŠNI par se oglasio! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.12.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga u domu Dragane Mirković, preminula majka njenog supruga Tonija!

DRAGANA I TONI ZAVIJENI U CRNO: Folk zvezdi preminula SVEKRVA nedelju dana pred koncert, NEUTEŠNI par se oglasio! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram.com

Samo nedelju dana pred velike koncerte u Beogradu, folk zvezdu Draganu Mirković zadesila je tragična vest. Naime, preminula je majka njenog supruga Tonija Bijelića, koji je pre nepune dve godine ostao i bez oca.

Tužnu vest saopštio je upravo Toni, koji se oglasio putem društvene mreže Instagram. Toni je podelio fotografiju svoje mojke.

- Počivaj u miru, moja mamice. 11.04.1947 - 22.12.2023. - napisao je Toni.

Smrt svekrve teško je pogodila Draganu, koja je ispod Tonijeve objave ostavila emotikon crnog srca. Uzrok smrti još uvek nije poznat.

Toni i Dragana važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. Venčali su se 28. septembra 1999. godine, 2000. godine dobili su sina Marka, a 2001. godine i ćerku Manuelu. Iako zvanično žive u Beču, često borave u Beogradu zbog poslovnih obaveza, brojnih prijatelja i članova porodice.

Antonije Toni Bijelić rođen je 1973. godine u Beču, u Austriji. Toni Bijelić je još kao mlad ušao među najviše krugove biznismena, oženio se i otpočeo svoj samostalan život. Na jednom nastupu Dragane Mirković, Tonija je jedan estradni menadžer upoznao sa pet godina starijom estradnom umetnicom i tada se javila ljubav na prvi pogled. On se potrudio da nabavi njen broj telefona i ovi golupčići su ubrzo stupili u kontakt. Nakon godinu i po dana duge veze na daljinu, Dragana Mirković je otišla kod Tonija Bijelića u Beč, gde su započeli i zajednički život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading