ZAKAZANA HITNA OPERACIJA: Iva Štrljić se oglasila iz BOLNICE - evo u kakvom je stanju nakon teške povrede!

Autor:

Zabava

22.12.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Štrljić je polomila obe ruke na snimanju nove serije, oglasila se iz bolnice!

ZAKAZANA HITNA OPERACIJA: Iva Štrljić se oglasila iz BOLNICE - evo u kakvom je stanju nakon teške povrede!

Foto: ataimages

Naša poznata glumica Iva Štrljić imala je nezgodu na snimanju serije. Dok je snimala kadrove za novu ulogu, zadobila je prelom obe ruke i hitno je prevezena u bolnicu, gde su joj lekari ukazali pomoć. Iva je nosila štikle sa visokim potpeticama, saplela se na tepih, pala i polomila ruke.

Iva se oglasila iz bolnice, tre otkrila da je čeka operacija i da je u gipsu.

- Snimala sam juče novu seriju na kojoj radim, štikla mi je zapela na tepih, pala sam na ruke i polomila oba gornja ekstremiteta u predelu laktova i podlaktice. Evo sada sedim na klinici i čekam da me operišu, u gipsu sam. Hvala svima sa seta, to su divni ljudi koji su mi odmah pomogli, ovakve stvari se dešavaju - otkrila je naša poznata glumica, pa priznala da će se i pored ozbiljne povrede, vratiti snimanjima čim se oporavi od operacije:

Republika

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

Glumica Iva Štrljić

- Odlučila sam da snimam sa gipsom. Radiću i predstave i seriju koju trenutno snimam. Mogu da istrpim bol, pa za sada ne pijem lekove protiv bolova, ukoliko bude bilo potrebno i lekari mi preporuče nakon operacije, uzimaću terapiju, ali planiram da se vratim poslu još dok sam u gipsu - rekla nam je ona, a mi smo joj poželeli da se što pre oporavi - priznala je Štrljićeva za "SrbijaDanas".

Iva je naša glumica, spisateljica, voditeljka i političarka. Rođena je 7. oktobra 1977. godine u Beogradu, a roditelji su joj Milan Štrljić i Slavica Štrljić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading