"HOĆETE DA IDEMO PO SREDNJIM ŠKOLAMA, VIDIMO KO JE GAS?" Tinejdžeri hoće Čolu za DOČEK, Desingerica POBESNEO zbog rezultata ankete!

Autor:

Zabava

22.12.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni reper ponovo šokirao svojim izjavama!

"HOĆETE DA IDEMO PO SREDNJIM ŠKOLAMA, VIDIMO KO JE GAS?" Tinejdžeri hoće Čolu za DOČEK, Desingerica POBESNEO zbog rezultata ankete!

Foto: shutterstock, Republika TV, youtube.com/Zdravko Colic

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, gostovao je u jutarnjem programu televizije Prva, gde je ponovo šokirao javnost. Voditeljka programa saopštila mu je rezultate ankete "Ko treba da nastupa isred Skupštine za doček Nove godine?". Čak 8,6 odsto srednjoškolaca reklo je da to treba da bude upravo Desingerica, koji se na toj listi našao na trećem mestu, odmah iza Zdravka Čolića i Aleksandre Prijović.

Republika

Foto: TV Prva/printskrin

Desingerica u jutarnjem programu

- Kakva anketa, liče? Sad je 2023. godina. O čemu ti pričaš, bajo? Čolić je legenda svog vremena i to je to. Hoćemo da idemo, bajo, po srednjim školama da radimo anketu, da vidimo ko je gas? Iza ovih brojki mora argumentovano da se stoji. Koje udruženje, koliko ljudi je učestvovalo, ko je merodavan za to? Nemam nekakve želje da pevam za doček. To bi svakako bilo nešto drugačije i ekstravagantnije sigurno. Ne možemo da poredimo današnju muziku, koju ja pravim, sa Čolićem. On ne pravi današnju modernu muziku, iako je legenda. Drugačije je vreme. Njega voli moja tetka i baba - poručio je Desingerica.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Zdravko Čolić

Podsetimo, Čolić će za doček 2024. godine nastupati na Stradunu u Dubrovniku, a kako su hrvatski mediji preneli, za ovaj nastup uzeće čak 130.000 evra. Kako navode, ovo je ubedljivo najveća suma koju je neki pevač dobio za nastup u novogodišnjoj noći u Hrvatskoj, nakon Dina Merlina koji je, navodno, za doček 2018. u Dubrovniku pevao za 80.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading