DESINGERICA ODVALJEN OD ŽIVOTA: Uznemirujući snimak kruži mrežama! (VIDEO)

Autor: P .R.

Zabava

25.11.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemirujući snimak kruži mrežama!

DESINGERICA ODVALJEN OD ŽIVOTA: Uznemirujući snimak kruži mrežama! (VIDEO)

Foto: printscreen/TikTok, Republika.rs

Reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, našao se u krajnje šokantnom stanju. Naime, kako se može videti na snimku koji kruži društvenim mrežama, poznati "baja" povraćao je nasred ulice ispred jenog prestoničkog hotela jer se, sudeći po reakcijama ljudi oko njega, urnisao od alkohola.

Desingericu su ispod obe miške držala dva čoveka nepoznata javnosti, dok ga je treći polivao vodom po glavi, ne bi li što pre došao sebi. Međutim, ono što je najviše šokiralo javnost jeste koliko je snimak eksplicitan, te se jasno vidi bljuvotina koju je reper ispovraćao ispred sebe.

 

 

Podsećanja radi, poznati reper je uhapšen početkom septembra na Zrenjaninskom putu, i to zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

- Počeo je odmor, odmor bez odmora. Kad sam priveden, taj danas sam krenuo na odmor. Desilo se. Nisam se oglašavao što se toga tiče, reći ću da ću se oglasiti kad se vratim sa odmora. I sad, eto, mogu delimično da se oglasim. U principu, policija radi svoj posao kako treba, a ja odlično radim svoj posao. Ima malo nesporazuma, malo prekoračenja brzine. Vozio sam malo oštrije, da bih video neke stvari, bio je neki auto iza mene. Malo sam se osetio ugroženo. Prekoračenje je napravljeno zbog toga, jer sam se osetio ugroženo. Još 20 vozila je vozilo istom brzinom - rekao je Desingerica, te dalje objasnio:

Republika

Foto: Republika TV

Desingerica

- U principu, ja se ne drogiram. Bio sam negativan na sve, bio sam pozitivan na kanabis. U principu, bio sam svedok toga, aparat je pokazao to što je pokazao. Sve je bilo korektno sa strane policije. Ja sam se prvo smejao, ali generalno aparat je pokazao. Nema laži, nema prevare. Ali opet, merodavniji je urin i krv. Kad sam video da se to sve dešava, bio sam malo iznerviran i revoltiran. Bio sam kivan na sebe što sam sebi dozvolio te stvari. Kad budem imao sudski papir, reći ću nešto argumentovanije. Neminovno je da sam vozio preko ograničenja, ali je bilo tri trake, auto-put, kola pored mene su išla 140. Ja sam tu naučio neku školu - istakao je Despić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading