SVIREPO UBIJENA ZVEZDA HIT FILMA: Telo glumca pronađeno sa VEZANIM rukama i nogama!

Autor: P. R.

Zabava

25.11.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravični detalji ubistva lede krv u žilama!

SVIREPO UBIJENA ZVEZDA HIT FILMA: Telo glumca pronađeno sa VEZANIM rukama i nogama!

Foto: shutterstock,Pixabay

Mačeta

Kolumbijski glumac Kevin Munjoz (23) pronađen je mrtav u La Plajiti, u Kolumbiji. Kako navode svetski mediji, glumac je pronađen sa vezanim rukama i nogama, a na telu je imao i nekoliko rana, pa sve ukazuje na to da se dogodilo ubistvo. Pored toga, njegovo telo pronađeno je nedaleko od mesta gde se dogodila pljačka.

Kako se dalje navodi, rane su, po svemu sudeći, nanete mačetom i pretpostavlja se da je glumac brutalno pretučen pre nego što je ubijen. Kako prenose kolumbijski mediji, uhapšen je dečko (19) koji se sumnjiči za zločin, ali njegov identitet još uvek nije poznat javnosti.

Republika

Foto: Printskrin: Youtube/Netflix Latinoamérica

Kevin Munjoz

Inače, mladi glumac Kevin Munoz je tek gazio ka popularnosti, međutim, veliku pažnju stekao je glumeći u filmu "Lavaperros/Dogwashers", kolumbijsko-argentinskoj crnoj komediji-drami iz 2020. godine emitovanoj na platformi "Netfliks".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading