SLAVNI GLUMAC OPTUŽEN ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE: Isplivali uznemirujući detalji!

Autor: P. R.

Zabava

23.11.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemirujući detalji uznemirili javnost!

SLAVNI GLUMAC OPTUŽEN ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE: Isplivali uznemirujući detalji!

Foto: Profimedia

Glumac Džejmi Foks suočava se sa tužbom za seksualno zlostavljanje koja je podneta u ponedeljak Vrhovnom sudu države Njujork. Navodi se da je incident navodno dogodio 2015. godine u popularnom restoranu "Catch NYC", prenosi CNN.

Osoba koja je podnela tužbu, identifikovana kao Džejn Do, tvrdi da ju je Foks namerno i bez njenog pristanka dodirivao na neprimeren način, uključujući opipavanje grudi i genitalija. U optužbi se takođe navodi da je glumac bio pijan u trenutku incidenta. Do tvrdi da je zbog ovog nemilog događaja pretrpela fizičke i emocionalne povrede, anksioznost, sramotu i ekonomsku štetu.

Republika

Foto: shutterstock

Džejmi Foks

Kako bi dobila pravdu, Džejn Do je tužila i matičnu kompaniju restorana, Catch Hospitality Group, kao i razne povezane poslovne subjekte, optužujući ih za nesavesno zapošljavanje, obuku i nadzor. Predstavnik kompanije nije bio dostupan za komentar.

Ovaj slučaj je podnet u skladu sa novim njujorškim Zakonom o preživelim odraslim osobama, koji je stupio na snagu krajem novembra 2022. godine. Ovaj zakon omogućava odraslim žrtvama seksualnog zlostavljanja da tuže svoje zlostavljače u Njujorku, čak i ako je istekao rok zastarelosti njihovih potraživanja. Zakon je dao odraslim osobama godinu dana da podnesu tužbe protiv svojih počinilaca, a ističe u petak.

Oskarovac Džejmi Foks ranije ove godine je imao zdravstvenih problema i bio je hospitalizovan u Atlanti. U julu je prvi put "pozabavio" oporavkom. Ime tužiteljke nije otkriveno, a očekuje se da će ovaj slučaj izazvati veliku medijsku pažnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading