ĆERKA BREDA PITA SE JAVNO ODREKLA OČEVOG PREZIMENA: Šok i neverica se širi mrežama! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

17.11.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće da čuje za oca!

ĆERKA BREDA PITA SE JAVNO ODREKLA OČEVOG PREZIMENA: Šok i neverica se širi mrežama! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Zahara Džoli-Pit, ćerka bivšeg holivudskog para Anđeline Džoli i Bred Pita, nedavno je postala članica prvog crnačkog sestrinstva u istoriji "Alpha Kappa Alpha", međutim, tokom ceremonije ova 18-godišnja studentkinja glasno je izgovorila svoje ime bez očevog prezimena spomenuvši samo majčino, te tako otkrila da se odrekla poznatog nasleđa.

Naime, video zapisi sa ovog događaja brzo su se proširili društvenim mrežama, a mnogi su se iznenadili Zaharinom odlukom, iako su je neki već očekivali. Pit je, inače, ranije ove godine dao kratki komentar na upis svoje ćerke na fakultet, što je mnoge ostavilo bez teksta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESSENCE (@essence)

Podsećanja radi, bivši supružnici Anđelina Džoli i Bred Pit još uvek nisu uspeli da se dogovore oko starateljstva nad svojih šestoro dece. Iako troje najstarije dece, Medoks, Paks i Zahara, više nisu maloletni, i dalje traju svađe oko toga ko će odgajati Vivijen i Noksa, koji imaju 14 godina. Njihov odnos je već godinama pod lupom javnosti, a mnogi smatraju da je Zahara prekinula kontakt sa ocem zbog svoje braće, Medoksa i Paksa, koji su u dobrim odnosima sa majkom, te neki smatraju da Pit više ne može da bude deo njihovog života.

Republika

Foto: Printscreen Youtube

Anđelina Džoli i Bred Pit

Inače, Anđelina Džoli nedavno podnela protivtužbu protiv Breda Pita, u kojoj ga je optužila za zlostavljanje njihove dece. Detaljno je opisala jedan događaj u privatnom avionu 2016. godine, kada je Pit navodno nasrnuo na njeno dete. Njegov predstavnik je negirao ovu optužbu, nazivajući je lažnom i rekavši da Anđelina želi da okrene decu i javnost protiv oca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading