SEVNULE GOLE GRUDI NA PUNOM STADIONU: Starleta se SKINULA pred svima, POLICIJA odmah reagovala! (FOTO)

Autor: P .R.

Zabava

17.11.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez blama se skinula tokom utakmice i pokazala gole grudi na izvolte, policija hitno reagovala!

SEVNULE GOLE GRUDI NA PUNOM STADIONU: Starleta se SKINULA pred svima, POLICIJA odmah reagovala! (FOTO)

Foto: instagram.com/danii.banks

Uzbudljiva utakmica "Las Vegas Rajdersa" protiv "Nju Jork Džetsa" završila se na neobičan način za manekenku i foto-model Deni Benks. Naime, poznata zvezda sajta za odrasle privukla je pažnju zaštitara i policajaca na stadionu kada se tokom utakmice skinula i skakutala golih grudi.

Kako otkriva izvor za tamošnje medije, Benksova je brzo bila izbačena sa stadiona, ali nije kažnjena niti uhapšena. Međutim, kako se navodi, manekenka koja na društvenim mrežama ima preko osam miliona pratilaca, nije očekivala da će njene gole grudi biti problem na utakmici američkog fudbala. Međutim, nadležni su očigledno imali drugačije mišljenje i brzo su reagovali na njeno skakanje golih grudi.

Nakon što je izbačena sa stadiona, Deni je izjavila da je bila razočarana što nije mogla da do kraja isprati utakmicu i podrži svoj omiljeni tim. Inače, ovo nije prvi put da je Benksova u centru pažnje zbog "Las Vegas Rajdersa".

Naime, prošlog avgusta, starleta je optužila bivšeg igrača Dejmona Arneta da joj je ukrao sat skupocene marke "Kartije", telefon i novac. Arnet je odgovorio na ove optužbe na svom Instagram nalogu, poručivši Deni da bi trebalo da smisli bolji način da se bavi njime ili da se uopšte ne bavi njime.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading