BRUS VILIS VIŠE NE MOŽE DA GOVORI: Glumac sve bliži SMRTI, teška bolest ga potpuno RAZORILA!

Autor: P. R.

Zabava

07.11.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni glumac sve bliži smrti, teška bolest ga potpuno razorila!

BRUS VILIS VIŠE NE MOŽE DA GOVORI: Glumac sve bliži SMRTI, teška bolest ga potpuno RAZORILA!

Foto: Tanjug/AP

Brus Vilis

Legendarni holivudski glumac Brus Vilis nedavno se penzionisao nakon što mu je dijagnostikovana afazija, poremećaj koji utiče na govor, razumevanje, pamćenje i ostale kognitivne funkcije, a u mnogim slučajevima, kao i u ovom, može da dovede i do demencije.

Vilis, koji se sve ređe pojavljuje u javnosti, a u poslednje vreme od njega se ne odvaja telohranitelj jer često zaboravlja put do kuće. Međutim, kako otkriva njegov blizak prijatelj, proslavljeni glumac više ne može uopšte da govori.

- Moj osećaj je da prvi minut do tri, on zna ko sam. Nije potpuno verbalan. Nekada je bio stastven čitalac, nije želeo da to bilo ko zna, a sada ne čita uopšte. Sve te jezičke veštine mu više nisu dostupne, a on je i dalje Brus. Kada ste s njim, znate da je on Brus i zahvalni ste što je tu, ali njegova radost i želja za životom su nestale - otkriva on, prenose američki mediji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Brus Vilis

Podsećanja radi, otkako se saznalo da boluje od demencije, Brus Vilis se retko mogao videti u javnosti. Nažalost, bolest je brzo napredovala, te glumac, kako se navodi, sve češće ima momente kada ne prepoznaje svoju porodicu, a situacija je takva da nigde ne može da ode bez pratnje ili pomoći, čak ni kada je reč o svakodnevnim aktivnostima poput odlaska na kafu ili slično.

Njegova supruga Ema Heming mu pomaže da se kreće po kući, da silazi sa drugog sprata na prvi, a zaposleni medicinski radnik vozi glumca do automobila i dovodi ga kod lekara. Inače, glumica Demi Mur, Vilisova bivša supruga i majka njihove troje dece, nedavno se slomila tokom priznanja da zvezda hit filmova "Umri muški" više ne može ni da je prepozna.

Republika

Foto: Profimedia

Brus Vilis

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading