ZVERSKI UBIJENA POZNATA TIKTOKERKA: Maskirani ubica ispalio u nju OSAM HITACA, telo joj se VUKLO po podu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

31.10.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maskirani ubica ispalio u nju osam hitaca, telo joj se vuklo po podu!

ZVERSKI UBIJENA POZNATA TIKTOKERKA: Maskirani ubica ispalio u nju OSAM HITACA, telo joj se VUKLO po podu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: printscreen

Poznata tiktokerka i influenserka Sabrina Duran (24), poznatija pod imenom "Narko kraljica", svirepo je ubijena usred bela na putu do salona za nokte, kada ju je na ulici presreo maskirani ubica.

Naime, na putu do kozmetičkog salona gde redovno sređuje svoje nokte, nepoznato lice sa maskom na licu presreo je tiktokerku i u nju ispalio osam fatalnih hitaca, a snimak ubistva širi se po društvenim mrežama.

Nakon što je ubijena, Sabrinin automobil je zatim ukraden od strane napadača, a kasnije i zapaljen. Još uvek nije jasno ko je odgovoran za njenu smrt, koja se dogodila u devet časova izjutra. Inače, policija je njen atentat nazvala "kukavičkim" i istražuje da li je njena smrt povezana sa njenim prethodnim kriminalnim aktivnostima.

 

 

Podsećanja radi, Sabrina Duran stekla je značajan broj pratilaca na društvenoj mreži TikTok zahvaljujući svojim klipovima vezane za negu i lepotu, međutim, imala je još opasnije sledbenike u čileanskom podzemnom svetu kriminala.

Naime, Duranova, koja je vodila bandu zajedno sa svojom braćom kao izvršiteljima, stekla je prepoznavanje zbog krađe automobila i uključenosti u trgovinu drogom. 2012 godine, tiktokerka je uhapšena i osuđena na tri godine zatvora zbog trgovine drogom, ali je služila kraj kazne na uslovnom otpustu.

Republika

Foto: printscreen

Sabrina Duran tiktokerka ubijena

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading