GLUMAC SE ZABIO AUTOM U PICERIJU: Jezive scene saobraćajke LEDE KRV U ŽILAMA! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

02.11.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezive scene saobraćajke lede krv u žilama, ima povređenih!

GLUMAC SE ZABIO AUTOM U PICERIJU: Jezive scene saobraćajke LEDE KRV U ŽILAMA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/KTLA 5

Poznati glumac Alan Ruk, čuven po svojoj ulozi u seriji "Naslednici" (Succession), bio je za volanom automobila kada se tokom Noći veštica zaleteo u zid jedne picerije u Los Anđelesu, potvrdila je policija.

Naime, nesreća se dogodila u utorak uveče, nakon sudara tri automobila, kada je luksuznim "Rivijanom" kojim je upravljao Ruk skrenuo s puta i udario u zgradu poznatog holivudskog lokala smeštenu duž avenije "La Brea" u Los Anđelesu.

Srećom, poznati glumac nije povređen u ovom incidentu, što je olakšavajuća okolnost u ovoj nezgodi. Međutim, jedan od svedoka ove saobraćajne nezgode izjavio je da se cela zgrada zatresla, te da je mislio da je eksplodirala bomba ili nešto slično tome.

Republika

Foto: Profimedia

Alan Rak

Inače, prema snimcima sa nadzornih kamera, jasno je vidljivo da se glumac prvo sudario sa automobilom ispred sebe koji je bio zaustavljen na raskrsnici, a potom se zabio u zid picerije.

Hitna pomoć je brzo stigla na mesto nesreće kako bi pružila pomoć ženi (40) i mladiću (25) koji su bili u vozilima. Srećom, oboje su ostali pri svesti. Vlasti su saopštile da nema naznaka da je vožnja pod uticajem alkohola bila uzrok ove nesreće.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading