VODITELJKA PINKA PLEŠE OKO ŠIPKE: Razgolitila se u intimnom snimku, pa ZAMEŠALA OBLINAMA! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

02.11.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato TV lice meša kukovima u intimnom snimku!

 

 

Poznato TV lice, Tanja Rađenović, već dugi niz godina gledamo na ružičastoj televiziji u emisiji "Nacionalni dnevnik", gde je uvek skockana od glave do pete, u sakoima i elegantnim bluzama, međutim, u privatnom izdanju, voditeljka ispoljava svoju drugu stanu.

Naime, Tanja već izvesno vreme trenira sport zvani "pol dens", gde se pleše oko šipke, što neretko podeli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, a ovom prilikom je na sebi je imala samo donji veš i top majicu, te tako ponosno pokazala sve svoje obline.

Inače, Rađenovićka je veoma aktivna na pomenutoj socijalnoj platformi gde često objavljuje fotografije na kojima se vidi kako dobro izgleda, a njene fotke u kupaćem kostimu uvek izazovu buru na mrežama. Nedavno je upravo to bio slučaj, kada su voditeljke podelila kako uživa na letovanu, te pokazala i svog zgodnog supruga.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Tanja Rađenović sa suprugom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading