MUŽ VODITELJKE PINKA SE SKINUO: Osvanula intimna fotografija zgodnog MACANA, pokazao ČIME RASPOLAŽE! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

28.10.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svima popadale vilice kada su videli kako izgleda suprug poznate voditeljke Dnevnika!

MUŽ VODITELJKE PINKA SE SKINUO: Osvanula intimna fotografija zgodnog MACANA, pokazao ČIME RASPOLAŽE! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditeljka "Nacionalnog dnevnika", Tanja Rađenović, i njen suprug Petar već neko vreme uživaju u ljubavi. Iako se njen izabranik možda ne pojavljuje tako često u medijima kao poznato lice ružičaste televizije, jedna slika sa njihovog letovanja i dalje privlači pažnju na internetu.

Naime, Tanjin muž je, sasvim neplanirano, privukao ogromnu pažnju javnosti kada se jednom prilikom skinuo na društvenoj mreži Instagram i pokazao kakvim telom raspolaže.

Inače, ljubavna priča između Tanje i Petra započela je na veoma neobičan način. Prema rečima same voditeljke, ona je nekada živela na Dorćolu i u njenoj zgradi je trebalo da se otvori kafić. Međutim, kako je ona bila protiv toga, ironično je da je upravo njen budući suprug, Petar, bio taj koji je otvorio kafić i time privukao Tanjinu pažnju. Nakon godinu dana veze, njih dvoje su se venčali i danas imaju dve predivne ćerke, Anđelu i Teodoru.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Tanja Rađenović sa suprugom Petrom

Međutim, život Tanje Rađenović nije uvek bio jednostavan. Jedan od najtežih trenutaka u njenom životu bio je kada je dobila vest o samoubistvu svog najboljeg prijatelja, baš u trenutku kada je bila uživo uključena u dnevnik. Ova vest ju je potpuno dotukla i ona je tada napustila emisiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading