POSLEDNJA ŽELJA NAŠE PEVAČICE LEDI KRV U ŽILAMA: Ovo je izgovorila na samrtnoj postelji!

Autor: P. R.

Zabava

27.10.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je izgovorila na samrtnoj postelji!

POSLEDNJA ŽELJA NAŠE PEVAČICE LEDI KRV U ŽILAMA: Ovo je izgovorila na samrtnoj postelji!

Foto: youtube.com/printscreen

Nada Knežević

Džez pevačica Nada Knežević preminula je 25. oktobra u 83. godini, u Beogradu, a kako je saopštila njena porodica, proslavljena umetnica je na samrti imala samo jednu želju.

Naime, Nada će biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a po njenoj želji, na večni počinak biće ispraćena bez komemoracije i u krugu najužih članova porodice.

Republika

Foto: Youtube

Nada Knežević

Inače, Nada Knežević je rođena 1940. godine u Beogradu i smatra se jednom od najcenjenijih džez pevačica sa prostora bivše SFRJ. Njena slava dostigla je vrhunac tokom šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka i proširila se izvan Balkana. Nezvanično se naziva "prvom damom jugoslovenskog džeza", a njeno ime se može pronaći u svetskim enciklopedijama ove grane muzike. Ostavila je dubok trag u svetu muzike, a i dan-danas je poštovana širom planete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Obavesten

27.10.2023 23:19

Deco ne brukajte se vise sa tim naslovima. Oni donose kontra efekat. Imat cete vise klikova na ovom tekstu, ali taj koji ovo procita vise nikada nece doci na vas portal.