SKANDAL U PORODICI OSIMEN: Napadač Napolija optužen za nameštanje hapšenja sestre! ZET STREPI ZA ŽIVOT!

Autor:

Sport

27.10.2023

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne tvrdnje na račun nigerijskog napadača.

SKANDAL U PORODICI OSIMEN: Napadač Napolija optužen za nameštanje hapšenja sestre! ZET STREPI ZA ŽIVOT!

Foto: Tanjug/AP

Nigerijski napadač Viktor Osimen ponovo se našao u nevolji, ovog puta zbog optužbi koje su na njega bacili članovi njegove najbliže porodice. Osimenov zet, Osita Okolo, tvrdi da je fudbaler namerno organizovao hapšenje svoje sestre, te da je za to debelo platio.

Okolo je nekada bio deo Osimenovog tima i učestvovao je u pregovorima prilikom transfera iz francuskog Lila u Napoli. Prema njegovim rečima, trebalo je da dobije određeni procenat od transfera, ali Osimen nije ispunio dogovor. Kada je zet zatražio svoj novac, Osimen ga je odbio, što je izazvalo konflikt u porodici.


Najšokantnija tvrdnja koju je Okolo izneo jeste da se sada plaši za svoj život. On tvrdi da su snage bezbednosti intervenisale i odvele njegovu suprugu na Osimenovu naredbu, samo zato što je stala na njegovu stranu i zahtevala svoj novac. Okolo je izrazio strah da bi mu se moglo nešto loše desiti i istakao da je ovo sve posledica postupaka Viktora Osimena.

Osimenov zet je odlučan u svojim tvrdnjama i preuzima odgovornost za ono što je rekao. On ističe da je sve ovo dolazi direktno od Osimena i da nema sumnje u njegovu krivicu. 

Moju suprugu je nigerijska tajna policija zadržala šest dana. Ali, pitanje je šta je uradila da bi tamo završila - kazao je Okolo, a potom izneo šokantnu tvrdnju:

Trenutno mi je život u opasnosti, plašim se za njega. Možda bi mogli da me ubiju, ne znam... Pitam se, kada je ovo uradio svojoj sestri, zamislite šta bi mogao meni. Nema sumnje, sve ovo dolazi od Viktora Osimena, niko to ne može da porekne. Snage bezbednosti su intervenisale kako bi mi odveli ženu prema uputstvima koje im je dao Viktor. I sve to samo zato što je izabrala da bude na mojoj strani. Samo zato što je rekla da mora da mi da moj novac. 

Osimen se još uvek nije oglasio povodom ovih optužbi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading