KLOP ZAVRŠAVA VRHUNSKO POJAČANJE! Najbolji igrač šampiona STIŽE u Liverpul!

Autor:

Sport

24.10.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Redsi" spremili spektakularan transfer.

KLOP ZAVRŠAVA VRHUNSKO POJAČANJE! Najbolji igrač šampiona STIŽE u Liverpul!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Napolija i reprezentativac Nigerije Viktor Osimen navodno je dogovorio uslove ugovora sa Liverpulom, prenose italijanski mediji.

Nigerijac je prošle sezone bio najbolji strelac u Seriji A i jedan je od najzaslužnijih za titulu Napolija, koji je posle 33 godine stigao do šampionskog trofeja u italijanskom šampionatu.

Tamošnji mediji navode da nigerijski napadač planira da napusti Napoli pošto se ne slaže sa novim trenerom kluba iz Napulja, Rudijem Garsijom.

 

 

- Odnos Osimena i Napolija skoro da ne postoji, Liverpul je prvi koji je kontaktirao fudbalera. On je dogovorio sve uslove sa Liverpulom da u 2024. godini zaduži njihov dres. Za sada razgovor je tekao samo na relaciji klub-igrač, nije još bilo zvaničnih pregovora između dva kluba - rekao je poznati italijanski novinar Valter de Mađo.

Italijanski mediji navode da bi Napoli mogao da traži obeštećenje od čak 150 miliona evra za nigerijskog napadača, koji je ove sezone postigao šest golova na 10 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading