BAHATI VIKTOR OSIMEN: Navijači mu tražili AUTOGRAM, a on POBESNEO! Nećete verovati KAKO je reagovao! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.10.2023

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nešto ozbiljno ne valja na relaciji Osmien- Napoli.

BAHATI VIKTOR OSIMEN: Navijači mu tražili AUTOGRAM, a on POBESNEO! Nećete verovati KAKO je reagovao! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Viktor Osimen

Napadač ekipe podno Vezuva u centru je novog incidenta, ovaj put sa pristalicama svog kluba.

Naime, navijači su opkolili autobmobil nigerijskog špica, u želji da dobiju autogram i da se slikaju sa njim, a njegova reakcija zgrozila je svet.

Počeo je Viktor Osimen besno da gestikulira rukama, zatvarajući prozor i pokazivajući im da se sklone s puta.

 

 

Podsetimo,  TikTok nalog Napolija podelio je promašeni penal Osimena, da bi zatim Nigerijac obrisao sve fotografije sa Instagrama koje imaju veze sa klubom, a onda putem svog agenta objavio saopštenje i upozorio sve u taboru šampiona.

- Ono što se desilo na Napolijevom zvaničnom TikTok nalogu je nedopustivo. Snimak u kome ismevaju Viktora je podeljen sa svima i potom je obrisan. To je ozbiljna činjenica koja uzrokuje ozbiljnu štetu fudbaleru koji dobija užasan tretman i od svog kluba dok pati i zbog lažnih vesti i osuda medija - napisao je Roberto Kalenda u ime svog klijenta i najavio da će Viktor Osimen ići do toga da tuži Napoli zbog nanete štete.

Situacija se smirila, ali je Osimen očigledno nesrećan. Ostaje da se vidi hoće li veliki klubovi to iskoristiti i dovesti fenomenalnog napadača u svoje redove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading