KRĆEVAC JE I DALJE NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Gosti imaju za čime da žale!

Autor:

Sport

24.10.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barem tri izgledne prilike Šumadinca uspeo je spreči golman domaćih, Đorđević.

KRĆEVAC JE I DALJE NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Gosti imaju za čime da žale!

Foto: FK Krćevac 04

U okviru devetog kola Opštinske lige Topola sastav Krćevca 04 ugostio je ekipu Šumadinca (Šume), oba tima su u ovaj meč ušla sa po 16 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za deobu prve pozicije sa još dva kluba. 

Bolje su u meč ušli gosti, napadali su konstantno, ali je odbrana Krćevca pružila sigurno jedno od najboljih partija od starta ove sezone. Pritiskali su fudbaleri Šumadinca konstatno, ali nisu uspevali da upute pravi udarac koji će završiti iza leđa golmanu Đorđeviću. 

U 29. minutu slobodan udarac za Krćevac izveo je Predrag Mijatović, u kaznenom prostoru rivala najbolje se snalazi mladi Nemanja Đurić koji smešta loptu iza leđa golmana Jovanovića, 1:0 za domaćina.

Radost domaćih igrača i navijača nije dugo trajala, samo par trenutaka kasnije odbrana Krćevca je kapitulirala, kiks je iskoristio Nikola Mihailović, 1:1.

Drugi deo meča protekao je u ofanzivi Šumadinca, ali je defanzivna postavka braće Ivanov, Dimitrijevića i Tasića bila odlična. Istakao se i golman Đorđević koji je po mnogim gledaocima spasio tri sigurna pogotka za goste. 

Pred sam kraj susreta mogli su domaći da kazne rivala za promašje, Đurić je bio sam u kaznenom prostoru Šumadinca, ali nije uspeo da uputi udarac koji bi doneo ceo plen Krćevcu.

Krćevac 04 - Šumadinac 1949 (Šume) 1:1 (1:1)

Krćevac 04: Đorđević, Matijašević, Đurić, Dimitrijević, Mijatović (od 80' Ivanović), M. Tašić (do 71' Marković), Blagojević, I. Ivanov, Mijatović, D. Tašić (od 85' Boskovic), M. Ivanov

Šumadinac 1949: J. Jovanović, Srećković, Živanović, Vasiljević, Karapandžić, Komazec, Mihailović (od 46' Mladenović), M. Jovanović, Ivošević, Maksić, Milić 

Nakon ovog remija čak četiri tima dele drugo mesto sa po 17 osvojenih bodova, dok je Junkovac lider na tabeli sa dva boda više.

U sledećem kolu Šumadinac dočekuje ekipu Radoja Domanovića, dok Krćevac ide na noge Proleteru 1936 iz Svetlića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading