ODLAZAK MARADONE NIJE POREMETIO EKIPU: Sefkerinci nastavljaju sa odličnim partijama u ligi! (FOTO GALERIJA) (VIDEO)

Autor:

Sport

24.10.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savladan je i Stari Tamiš na gostovanju.

ODLAZAK MARADONE NIJE POREMETIO EKIPU: Sefkerinci nastavljaju sa odličnim partijama u ligi! (FOTO GALERIJA) (VIDEO)

Foto: FK Tempo Sefkerin

U okviru devetog kola Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) sastav Starog Tamiša ugostio je ekipu Tempa iz Sefkerina. Domaći tim je u ovaj duel ušao sa poslednje pozicije na tabeli (šest osvojenih bodova), dok su gosti sa 19 bili na drugom mestu u ligi.

Jako lepu i dopadljivu utakmicu odigrali su duelisti na stadionu Starog Tamiša u Pančevu. Gosti su bolje ušli u meč i već na isteku trećeg minuta su zapretili lob udarcem Jakovljevića, ali je isti završio na prečki.

Ređale su se šanse nakon toga na obe strane, ali su mreže mirovale sve do 37. minuta kada Lazar Jovanović sa nekih 16 metara šalje loptu u mrežu golmana domaćih, Anđelkovića, 1:0 za Tempo.

Posle par trenutaka opet Jovanović šutira ka golu, lopta se od prečke odbija do Uroša Mladenovića koji je šalje u mrežu, 2:0 za tim iz Sefkerina posle prvih 45 minuta.

Za vreme pauze u redovima domaćiha su izvršene sve dostupne izmene (5).

Ubrzo nakon starta drugog poluvremena Mladenović glavom trese mrežu rivala, i svojim drugim pogotkom povećava prednost Tempa na 3:0, tada je u velikoj meri rešeno pitanje pobednika, pa se i u redovima gostujućeg tima krenulo sa izmenama.

Konačan rezultat susreta postavljen je u 79. minutu kada je rezervista Krueziu dobio odličnu loptu, sa njom ulazi u šesnaesterac i plasira je iza leđa golmanu rivala, 4:0. 

Stari Tamiš - Tempo (Sefkerin) 0:4 (0:2)

Stari Tamiš: N. Anđelković, Milosavljević (od 46' Milenović), Janković, Dečermić, P. Anđelković, M. Milin (od 46' Lazarov), Šućur, Marjanušić, Hajdukov (od 46' Gavrić), T. Milin (od 46' Lukić), Obućina (od 46' Gece)

Tempo: Kozlovački, Stanisavljević (od 54' Simeon), Janković, Arsić (od 65' Latković), Plavšić, Stamenković, Janjić, Mladenović (od 54' Uzelac), Jakovljević (od 54' Krueziu), Jovanović (od 65' Zina), Radomirović) 

Sa nova tri boda tim iz Sefkerina je prišao na samo bod zaostatka za liderom, jer je Borac upisao remi na gostovanju Proleteru iz Mramorka (1:1). U sledećem kolu Stari Tamiš dočekuje upravo aktuelnog lidera iz Sakula, dok Sefkerinci idu na noge Voji Gačić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading