VELIKI TRIJUMF JEZERA U VELIKOJ DRENOVI: Nakon tri godine domaćin je poražen pored svojim navijačima!

Autor:

Sport

23.10.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti na krilima Ralića i Radovića do bitne pobede!

VELIKI TRIJUMF JEZERA U VELIKOJ DRENOVI: Nakon tri godine domaćin je poražen pored svojim navijačima!

Foto: FK Jezero 2017 Zlatari

U okviru 11. kola Druge rasinske okružne lige ekipa Velike Drenove ugostila je sastav Jezera 2017 (Zlatari). Domaćin susreta u ovaj duel ušao je sa ss osvojena boda i druge pozicije na tabeli, dok su gosti sa tri manje bili na deobi petog mesta u ligi.

Derbi kola odigran je na stadionu u Velikoj Drenovi, istoimeni tim pred svojim navijčima već tri godine ne zna za poraz. Domaći sastav je poveo u 25. minutu efektnim golom sa boka, strelac je bio Miloš Milanko, 1:0.

Igralo se čvrsto, uglavnom na sredini terena, te nije bilo nove promene rezultata do odlaska na odmor. Startnih 11 nastavili su i drugi deo meča od 46. minuta.

Na isteku 75. minuta prelepim lob pogotkom Marka Ralića iz slobodnog udarca gosti stižu do izjednačenja. Ubrzo nakon toga sviran je penal u korist domaćeg tima, ali je golman MLaden Radović fenomenalni udbranio udarac protivničkog fudbalera, 1:1 u 80. minutu.

Strelac prvog gola za Jezero u 85. minutu opet upisuje svoje ime na listu strelaca.Brzonogi Marko Radović probija po strani, loptu vraća do imenjaka Ralića koji je lagano smešta u mrežu, 2:1 za tim iz Zlatara koji po prvi put vodi na meču.

Pojurili su domaći barem remi, ali ih je ubrzo stigla kazna na drugoj strani. Marko Radović je odličnu solo akciju završio pogotkom, za ispostaviće se konačnih 3:1 u korist rekipe Jezera. 

Velika Drenova - Jezero 2017 (Zlatari) 1:3 (1:0)

Velika Drenova: Todorović, Ljubodragović, Petković, Milićević (od 73' Marjanović), Vukojević, Joksić (od 73' Dačić), Lapčević, Nikolić, Milanko, Antić, Vukadinović (od 70' Vukojević)

Jezero 2017: Ml. Radović, Punoševac, Marković, Stevanović, Tomić, Bogićević, Radenković, D. Ralić (od 83' Todorović), Ma. Radović, M. Ralić, Miljković

U sledećem kolu sastav Jezera dočekuje ekipu Ribnika iz Gornjeg Ribnika, dok Velika Drenova ide na noge timu Mladosti 1977 iz Garevine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading