SITUACIJA U VRHU TABELE SE DODATNO "KOMPLIKUJE": Remi Mladosti i Turekovca u jednom jako zanimljivom meču!

Autor:

Sport

23.10.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva puta je vodio tim iz Donje Lokošnice, ali su gosti oba puta stizali zaostatak.

SITUACIJA U VRHU TABELE SE DODATNO "KOMPLIKUJE": Remi Mladosti i Turekovca u jednom jako zanimljivom meču!

Foto: FK Mladost Donja Lokošnica

U okviru sedmog kola Gradske lige Leskovac ekipa Mladosti iz Donje Lokošnice ugostila je sastav Turekovca,domaći tim je u ovaj meč ušao sa 11 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za četvrtu poziciju na tabeli, dok su gosti sa dva boda više bili drugoplasirani u ligi.

Susret dve ekipe iz samog vrha tabele doneo je odličnu predstavu svim prisutnim navijačima. Otežavajuća okolnost za oba tima bio je nešto lošiji teren, ali su to pokušavali igrači da prebrode visokim loptama.

Prvo poluvreme proteklo je u velikoj borbi, viđena su dva žuta kartona, oba u koloni gostujućeg tima, ali promene rezultata nije bilo. Za vreme desetominutnog odmora izvršena je po jedna izmena na obe strane.

Već posle tri minuta igre u nastavku viđen je prvi gol na meču, centaršut sa desne strane iskoristio je Stefan Aleksić, 1:0 za Mladost. Nisu imali domaći mnogo vremena za slavlje, samo par trenutaka kasnije Marko Nikolić postiže izjednačujući pogodak, 1:1. 

Republika

Foto: FK Turekovac

Remi

U istom ritmu nastavljen je meč i posle dva gola u kratkom vremenskom razmaku. Tim iz Donje Lokošnice prelepim volej udarcem Mlađana Đorđevića stiže do ponovnog vođstva, 2:1.  Ovo je po mnogim simpatizerima Mladosti jedan od najlepših golova koje je njihov fudbaler postigao u poslednjih par godina.

Nova prednost domaćina nije promenila pristup igri sa obe strane, bilo je prilika da se mreža zatrese još koji put, ali je do poslednjeg sudijskog zvižduka lopta "samo" još jednom završila u mreži. 

Na isteku 81. minuta gosti koriste zbunjenost u odbrani domaćina, najbolje se snalazi rezervista iz redova Turekovca, Marjan Stanković, za ispostaviće se konačnih 2:2. 

Mladost (Donja Lokošnica) - Turekovac 2:2 (0:0)

Mladost: Ristić, Ma. Đorđević (od 46' Stojanović), Mišić, Z. Đorđević, Pešić, Stojanović, Ml. Đorđević, MIčić, S. Aleksić (od 60' Cvetković), M. Aleksić, D. Đorđević

Turekovac: Stojanović, M. Krstić, Stanojević (od 75' Cekić), Milenković, Jovanović, Stojilković, Cvetković (od 60' Stanković), T. Bakterović, F. Bakterović, Milošević, J. Krstić (od 46' Marjanović)

Ovim remijem situacija u vrhu tabele se dodatno zakomplikovala, a tome je u velikoj meri doprineo i prvi poraz lidera u dosadašnjem toku prvenstva.

 

 

U sledećem kolu Turekovac dočekuje drugoplasirani tim na tabeli, Marjan MB, dok Mladost gostuje Radniku 2013.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading