NEVEROVATAN PREOKRET: Turekovac je do 88. minuta imao tri boda "u džepu", ali je na kraju ostao praznih šaka!

Autor:

Sport

03.10.2023

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Građanski je uspeo da preokrene meč za četiri minuta.

NEVEROVATAN PREOKRET: Turekovac je do 88. minuta imao tri boda "u džepu", ali je na kraju ostao praznih šaka!

Foto: FK Građanski 2023

U okviru četvrtog kola Gradske lige Leskovac ekipa Građanski 2023 ugostila je sastav Turekovca, domaćin je u ovaj meč ušao sa sedam osvojenih bodova, dok su gosti bili na maksimalnih devet.

Derbi susret odigran je na "veštaku" pomoćnog terena na stadionu Dubočice, gde je domaćin od prvog minuta imao loptu u svom posedu, ali iz istog nije uspevao da stigne do vođstva.

Gosti su uglavnom svoje prilike vrebali iz kontranapada, i iz jednog takvog su u 43. minutu stigli do vođstva. Marko Nikolić uspeo je da zatrese mrežu golmana Lepojevića, 1:0 za Turekovac. 

Drugi deo meča bio je identičan kao i prvi, u redovima domaćina izvršene su dve izmene i to je dovelo do izjednačenja. Na isteku 57. minuta rezervista Stefan Veljković pogodio je za 1:1.

Gosti su iz slobodnog udarca preko Dušana Milenkovića na isteku 65. minuta vratili prednost na svoju stranu i ista je trajala sve do 88. minuta, kada je došlo do nove promene rezultata.

 

 

Dušan Lepojević savladao je golmana Miljkovića za 2:2, kada su mnogi mislili da će to biti i konačan rezultat meča "javlja" se Aleksandar Stojanović koji pogotkom u 92. minutu donosi po prvi put prednost svom timu, i ispostaviće se osigurava ceo plen.

 

 

Građanski 2023 - Turekovac 3:2 (0:1)

Građanski 2023: Lepojević, Matić, Petrović, Stanković, Ćosić (od 66' Stamenković), Kocić (od 46' Pešić), Ćeranić, Stojanović, Ivković, Marković (od 54' Veljković), Lepojević

Turekovac: Miljković, Stanojević (od 85' Stojanović), Milenković, Jovanović, Cvetković, T. Bakterović, F. Bakterović, Milošević (od 55' Marjanović), NIkolić (od 72' Kocić), Osmanović, Krstić 

U sledećem kolu Turekovac dočekuje Jašunju, dok sastav Građanskog ide na noge Radniku 2013 iz Šišnice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading