GOL U NADOKNADI VREMENA VREDAN TRI BODA: Stanković doneo zasluženu pobedu Potisju! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.10.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Belog Blata nije uspeo ozbiljnije da zapreti golmanu domaćina.

GOL U NADOKNADI VREMENA VREDAN TRI BODA: Stanković doneo zasluženu pobedu Potisju! (VIDEO)

Foto: FK Potisje Knićanin

U okviru sedmog kola "A lige" FS grada Zrenjanina sastav Potisja iz Knićanina ugostio je ekipu Mladosti iz Belog Blata, domaćin je u ovaj meč ušao sa 12 osvojenih bodova, dok su gosti imali šest.

Pred oko 70-tak gledalaca domaći su bolje otvorili utakmicu, gosti su uglavnom pokušavali iz brze promene poseda da stignu do prilike za pogodak, dok su igrači Potisja smireno gradili svoje napade.

Falilo je koncentracije u završnici napada domaćina, u jednoj prilici se i zatresla mreža golmana Perišića, ali je pogodak poništen zbog ofsajda. Prvo poluvreme proteklo je u inicijativi Potisja, ali bez promene rezultata.

Republika

Foto: FK Potisje Knićanin

Kolektiv Potisja

Za vreme desetominutne pauze izvršene su tri promene u redovima domaćina, i to je u velikoj meri donelo boljitak u igri. Ređale su se prilike pred golom Mladosti, ali je čuvar mreže, Perišić stvarao glavobolje domaćim fudbalerima i navijačima. 

Pritiskali su domaći, ali sreća nije bilo na njihovoj strani, u jednoj situaciji je golman rivala već bio savladan, ali je lopta završila na stativi. Pred sam kraj meča, trener Ivan Pavlović ulazi na teren, i to se ispostavio kao odličan potez.

Na isteku 95. minuta nakd udarca Pavlovića, golman Perišić odbija loptu na koju natrčava Aleksandar Stanković i smešta je u mrežu, 1:0 za Potisje, velika radost domaćih navijača i igrača. 

 

Potisje (Knićanin) - Mladost (Belo Blato) 1:0 (0:0)

Potisje: Marinković, Milosavljević (od 46' Balać), Novković, Ločki, Sokolović, Antić (od 46' Maksimović), Pešić (od 46' Amidžić), Stojković (od 80' Pavlović), Stanković, Ilić, Karataševski

Mladost: Perišić, Nečov, Vrška, Ponjičan, Hanjik (od 88' Poljak), Đurić, Stojić, Šulja (od 90' Đuriček), Straka, Šofranko, Nedeljkov

U sledećem kolu Mladost dočekuje Borac iz Zrenjanina, dok sastav Potisja gostuje Naftagasu iz Boke.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading