POTPUNI DEBAKL PARTIZANA: Osam lopti u mreži crno-belih!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.10.2023

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultatska agonija kluba iz Cerovca je nastavljena.

POTPUNI DEBAKL PARTIZANA: Osam lopti u mreži crno-belih!

Foto: FK Partizan Cerovac

Prethodnog vikenda u Kragujevcu, u okviru 7. kola Treće lige Kragujevca domaća ekipa Sušice 1929 dočekala je ekipu Partizana iz Cerovca.

Domaćin je u susret ušao kao apsolutni favorit s obzirom da je nastartu šampionata u prvih šest susreta zabeležio po tri pobede i isto toliko poraza, dok sa druge strane crno-beli iz Cerovca ne znaju za uspeh u aktuelnom takmičenju.

Domaćin do prednosti stuže u 13. minutu kada je Jovanović sjajno reagovao na odbijenu loptu i smestio je u mrežu, a samo sedam minuta kasnije Kragujevčani postižu i drugi pogoddak. Nakon jedanaesterca Popović ostavlja pas Todoroviču, a ovaj po drugi put matira cerovačkog čuvara mreže.

Do odlaska na odmor domaćin postiže još dva pogotka. U listu strelaca su se upisali Nebojša Tomić u 34. i Popović u 37. minutu.

Foto: FK Partizan Cerovac

Težak period za crno-bele iz Cerovca

 

U nastavku susreta slika na terenu nije se menjala i Sušica 1929 već u 53. minutu stiže do novog pogotka. U listu strelaca se upisao Radović udarcem sa bele tačke.

Autogolom gostiju, domaćin stiže do šest golova prednosti u 67. minutu, a deset minuta kasnije mrežu Partizana trese i Stojanović.

Tačku na goleadu stavio je Nebojša Tomić u 80. minutu nakon sjajne akcije sa Radojevićem

Republika

Foto: FK Sušica 1929

Sjajna predstava na stadionu FK Sušica 1929 u Kragujevcu

 

- Treća liga Kragujevca, 7. kolo:

Sušica 1929 (Kragujevac) - Partizan (Cerovac) 8:0 (4:0)

U narednoj takmičarskoj rundi ekipa Sušice 1929 dočekuje gradskog rivala Arsenal 1930, dok će Partizan u Cerovcu dočekati ekipu Kragujevca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading