JOŠ JEDNOM SU POKAZALI DA SU MAJSTORI SVOG ZANATA: Pukla petarda - Crvena zvezda demonstrirala moć! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.10.2023

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi fudbalski spektakl odigran je u gradu na obalama reka Ibar, Zapadna Morava i Ribnica.

JOŠ JEDNOM SU POKAZALI DA SU MAJSTORI SVOG ZANATA: Pukla petarda - Crvena zvezda demonstrirala moć! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sloga Kraljevo

Fudbaleri kraljevačke Sloge u aktuelnoj 2023/24 sezoni takmiče se u okviru Zone Šumadijsko-raške i nakon sedam uvodnih prvenstvenih duela zauzimaju lidersku poziciju sa skorom od šest trijumfa i svega jednog neuspeha koji je zabeležen u jesenjoj premijeri kada je na Gradskom stadionu u Kraljevu slavila ekipa Budućnosti iz Konareva rezultatom 1:2.

U subotu 30. septembra fudbaleri Sloge su savladali kragujvačku Zastavu 1973 rezultatom 3:1, a li j istinski fudbalski spektakl održan u ponedeljak 2. oktobra.

Naime, na Gradskom stadionu u Kraljevu odigrana je utakmica veterana domaće Sloge i beogradske Crvene zvezde. Veliki broj asova domaćeg fudbala našao se na terenu, a okupljeni ljubitelji fudbala imali su prilike da uživaju u istinskim majstorijama i čak sedam pogodaka. Na kraju, Crvena zvezda je golovima Orahovca, Bogavca, Markovića, Rakića i Todorovića slavila rezultatom 5:2, a strelac oba pogotka za domaćina bio je Darko Stepanović kojeg u Kraljevu poznaju po nadimku "Čupo".

 

Takođe treba napomenuti da je početni udarac na ovoj utakmici izvela gospođa Biljana Kajganić,supuga nekadašnjeg legendarnog golmana Crvene zvezde i Sloge, pokojnog Boška Kajganića koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći 21. novembra 1977. godine nedaleko od Istambula u 28. godini života.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading