NASTAVLJA DA TERORIŠE PROTIVNIČKE GOLMANE: "Srpski Falkao" sa četiri pogotka torpedovao Smederevce - u Maloj Krsni će se nakon pune decenije igrati okružni rang takmičenja! (FOTO, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.10.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo iskušenje donelo je ubedljiv trijumf i bodove kojima su se učvrstili na čelu tabele.

NASTAVLJA DA TERORIŠE PROTIVNIČKE GOLMANE: "Srpski Falkao" sa četiri pogotka torpedovao Smederevce - u Maloj Krsni će se nakon pune decenije igrati  okružni rang takmičenja! (FOTO, VIDEO)

Foto: FK Budućnost Mala Krsna

Sve je daleko lakše kada u timu imaš rasnog golgetera koji protivničke mreže trese kao od šale i koji je sam po sebi garant golova kojima će klub ostvariti svoje unapred određene ciljeve.

Fudbaleri Budućnosti iz Male Krsne prethodnog vikenda u okviru Prve gradske lige Smederevo dočekali su ekipu Godomina i prevashodno zahvaljujući svom centarforu Tomislavu Krstiću stigli su do novog ubedljivog trijumfa kojim su se učvrstili na čelnoj poziciji.

 

 

Pitanje pobednika bilo je rešeno već nakon uvodnih 45 minuta igre kada je domaći sastav stigao do ubedljive prednosti od 4:1, a u nastavku meča sportski kolektiv iz Male Krsne je rutinski meč priveo kraju.

Ono što posebno treba istaći, jeste ulinak pomenutog Tomislava Krstića. Popularni "smederevski Falkao", ili kako ga klupske kolege nazivaju "Sadik" i ovoga puta je bio više nego raspoložen. Mrežu Smederevaca zatresao je četiri puta čime je svoj golgeterski ulinak u ovoj sezoni popeo na "kotu devet" u samo četiri odigrana prvenstvena duela.

Pored njega, mrežu Godomina tresli su i Bogojvić i Laza Stojanović koji su se po jednom upisali u listu strelaca.

Foto: FK Budućnost Mala Krsna

Detalj sa utakmice Budućnost Mala Krsna - Godomin Smederevo

 

- Prva gradska liga Smederevo, 4. kolo:

Budućnost (Mala Krsna) - Godomin (Smederevo) 6:2 (4:1)

Strelci: T. Krstić (4), Bogojević, L. Stojanović

Stadion: Igralište u Maloj Krsni

U narednoj takmičarskoj rundi ekipa Budućnosti gostuje smederevskom Petliću SD 2006, dok će Godomin na svom terenu ugostiti Badljevice iz istoimenog mesta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading