I TO SE DOGAĐA: Nakon novog trijumfa, usledilo je nezabeleženo - klub se javno zahvalio svom treneru! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.10.2023

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda se može svrstati u rubrilu "Verovali, ili ne".

I TO SE DOGAĐA: Nakon novog trijumfa, usledilo je nezabeleženo - klub se javno zahvalio svom treneru! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Omladinac Zablaće

Fudbaleri Omladinaca iz Zablaća prethodnu takmičarsku godinu okončali su kao šampioni Zone Zapadno-moravske i zahvaljujući navedenom ostvarenju izborili su plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Zapad.

Start u novoj takmičarskoj godini nije bio prema očekivanju. Ekipa je u prva tri takmičarska susreta zabeležila jedan remi (Tutin 0:0) i dva poraza (Borac 1926 Čačak 0:1 i Vrelo Sport 1:2), ali je zatim ušla u seriju uspeha i nakon četvrte uzastopne pobede, ekipa Omladinca zauzima visoku treću poziciju na tabeli zapadne grupe srpskoligaškog karava, iza neprikosnovenih ekipa čačanskog Borva 1926 i pribojkog FAP-a.

U subotu 30. septemba Omladinac je na svom terenu savladao OFK Mihajlovac rezultatom 2:1, a nakon susreta medijima se purem saopštenja obratilo klupsko rukovodstvo koje je posebno želelo jednu stvar da istakne, a vezano je za šefa stručnog štaba Vladislava Rosića:

 

- Dok čekamo naredni meč u Požegi, moramo da odamo veliku zahvalnost treneru Vladislavu Rosiću koji je ovog leta postavljen za šefa stručnog štaba i zajedno sa igračima postiže odlične rezultate. Iako početak sezone nije bio sjajan, Rosić je uspeo da trgne igrače, da iz njih izvuče sve ono najbolje i da na pravi način podigne ekipu, koja je vezala četiri uzastopne pobede i sada se nalazi na visokom trećem mestu Srpske lige Zapad - istakli su u klubu, a zatim i dodali:

- Naravno, sezona je još uvek duga, ali svi smo uzbuđeni zbog onoga što budućnost nosi za naš klub. S nestrpljenjem očekujemo naredne mečeve i verujemo da će ova serija pobeda biti samo početak onoga što nas očekuje pod vođstvom našeg trenera Rosića.

Kao što je već rečeno, narednog vikenda ekipa Omladinca gostuje Slogi iz Požege i u slučaju još jednog dobrog rezultata može dodatno zakomplikovati situaciju na vrhu tabele čime bi duel desete takmiačrske runde koji je na programu 21. oktobra protiv FAP-a u Priboju, imao veliki rezultatski značaj.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading