KLIPOVI U TOČKOVIMA: "Kamiondžije" proklizale u Tutinu - FAP kiksnuo uoči derbija sezone!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.10.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje, ili ne?

KLIPOVI U TOČKOVIMA: "Kamiondžije" proklizale u Tutinu - FAP kiksnuo uoči derbija sezone!

Foto: FK FAP Priboj

Fudbaleri pribojskog FAP-a nakon kiksa početkom meseca septembra kada su remizirali sa Zlatiborom u Čajetini rezultatom 1:1 i sa gostovanja u Tutinu se vraćaju bez celog plena.

pribojci vode veliku borbu sa čačanskim Borcem 1926 za lidersku poziciju na tabeli koja pored šampiosnkog pehara donosi i plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije, ali se čini da ekipa iz grada na obalama Lima, polako gubi korak.

Pobednika u tutinu nije bilo, susret je okončan podelom bodova rezultatom 0:0, ali svakako slaži deo kolača prigrabili su domaćini koji u ovom momentu zauzimaju osmu poziciju sa devet osvojnih bodova, a treba napomenuti da su Tutinci i ranijih godina umeli da pomrse konce pribojskom sportskom kolektivu. Ekipa FAP-a je poslednji put u Tutinu slavila sada već davnog avgusta 2018. godine.

Foto: Instagram.com/Stadioni i arene

Slađi deo kolača ostao je u "Rakovom polju"

 

- Srpska liga Zapad, 7. kolo:

Tutin (Tutin) - FAP (Priboj) 0:0

Stadion: "u Rakovom polju", Tutin

Sudija: Miroslav Jokić (Bogatić)

Pomoćne sudije: Ivan Lazarević (Valjevo), Vlatko Urošević (Lučani)

Četvrti sudija: Filip Živković (Kraljevo)

Tutin (Tutin): Alić, Trtovac, Miraljemović, Avdić, Kecap, Pepić, Dedeić, Vuković, Vukčević, Zimonjić, Perović. Na klupi su bili: Hajrović, Mujković, Hot, Mulamuratović, Mugoša, Dacić, Milosavljević. Trener: Dženan Curić

FAP (Priboj): Nikolić, Vesnić, Janjić, Drašković, Obućina, Plazinić, Jovanović, Rmuš, Lučić, Marković, Lazarević. Na klupi su bili: Đorđević, Janjušević, Grujić, Jakovljević, Otašević, Sević, Radovanović. Trener: Dragiša Žunić

Narednog vikenda na programu je veliki derbi Srpske lige Zapad u kojem će FAP na svom gradskom stadionu u Priboju dočekati čačanski Borac 1926. Upravo navedeni susret može u mnogome i odlučiti sudbinu ovosezonskog takmičenja. Ukoliko popularne "zebre" zabeleže trijumf u Priboju, gotovo da će pitanje putnika u prvoligaški karavan biti rešeno.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading