NE POMAŽU NI PROMENE TRENERA: Oscilacije se nastavljaju - crveno-beli su daleko od ostvarenja zacrtanih ciljeva!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.10.2023

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica koja je opravdala epitet derbija.

NE POMAŽU NI PROMENE TRENERA: Oscilacije se nastavljaju - crveno-beli su daleko od ostvarenja zacrtanih ciljeva!

Foto: FK Mačva Šabac

Fudbaleri Jedinstva sa Uba i u okviru 10. kola Prve lige Srbije nastavili su sa igrama toplo-hladno što svakako ne može dovesti do ostvarenja klupskih ciljeva, a čini se i da promene trenera nisu donele do željenog napretka, kada su u pitanju rezultatske ostvarenja.

U duelu između šabačke Mačve i ubskog Jedinstva, prvih 45 minuta igre uglavnom je proteklo u nadmudrivanju na sredini terena, s tim da se mora istaći da su u napadačkim akcijama nešt okonkretniji bili domaću fudbaleri, ali do promene rezultata nije došlo.

Pitanje pobedenika rešeno je u 47. minutu. Iskoristili su momci u crveno-crnoj sportskoj opremi jednu grešku gostujućih defanzivaca, lopta je stigla do Nigerijca Efe Ugiagbea koji je sa ivice kaznenog prostora uputio, ne toliko jak, koliko precizan udarac i lopta je završila u donjem desnom uglu golmana Ivana Jovanovića.

Nakon rezultatskog deficita crveno-beli su preuzeli inicijativu na terenu. Pokušavali su izabranici trenera Žarka Jovanovića da stignu do poravnanja rezultata, ali nisu imali rešenja za sjjnu defanzivnu liniju Šapčana i odlučnog čuvara mreže Matiju Gočmanca koji je još jednom pokazao zašto je ekipa Mačva u 810 minuta fudbala tokom aktuelne jeseni, svega četiri puta kapitulirala.

 

 

- Prva liga Srbije, 10. kolo:

Mačva (Šabac) - Jedinstvo (Ub) 1:0 (0:0)

Strelac: E. Ugiagbe u 47. minutu

Stadion: FK Mačva, Šabac

Gledalaca: 800

Sudija: Marko Delibašić

Žuti kartoni: M. Novaković, N. Jovanović, E. Ugiagbe, S. Sladojević, P. Radunović (Mačva); M. Stanojević, A. Bogdanović (Jedinstvo)

Mačva (Šabac): Gočmanac, Eliah (Dimitrijević), Jovanović, Mijailović (Jevtić), Novaković, Radunović, Ristivojević, Savković, Sladojević, Ugiagbe, Vraštanović (Marković). Trener: Ivan Kurtušić

Jedinstvo (Ub): Jovanović, Andrić, Bogdanović, Dimitrić (Denić), Doderović, Zubairu, Karikari (Hamik Said), Miladinović (Adamović), Radovanović, Rajović (Milanović), Stanojević (Vladisavljević). Trener: Žarko Jovanović

U narednom kolu ekipa Mačve gostuje Radničkom na Novom Beogradu, dok će Jedinstvo na stadionu "Dragan Džajić" ugostiti užičku GFK Slobodu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading