KRUŠEVAČKIH OSAM OD OSAM: Rutiniranje - "gumari" nastavljaju pohod ka tituli! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.09.2023

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivano se i ispunilo.

KRUŠEVAČKIH OSAM OD OSAM: Rutiniranje - "gumari" nastavljaju pohod ka tituli! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Trayal

Obično se kaže da su unapred upisani bodovi, najteži za osvajanje, ali to ne važi za pulene trenera Ivice Momčilovića koji su i u 8. kolu istočne grupe srpskoligaškog karavana nastavili svoj stoprocentni niz.

Na stadionu "Mladost" u Kruševcu ekipa Trayala, lider navedenog ranga takmičenja, dočekala je Timočanin iz Knjaževca koji je uoči gostovanja u gradu Cara Lazara na svom kontu imao svega jedan zabeleženi trijumf i nalazio se pri dnu tabele Srpske lige Istok.

JAsno je da su Kruševljani bili apsolutni favoriti i navedeno su potvrdili na terenu, rešivši pitanje pobednika već u prvom periodu susreta.

Na isteku 20. minuta meča Marko Đurđević je raspalio po lopti sa oko 25 metara od gola Knjaževčana, a ona je prvo pogodila stativu, odbila se do golmana Timočanina i završila u mreži.

Igrao se 38. minut kada su popularni "gumari" organizovali akciju po levom krilu, a lopta je nakon pravog karambola u šesnaestercu gostuju, stigla do Alekse Kostića-Milutinovića koji je rutinski sa desetak, jedanaest metara smestio u donji desni ugao golmana Knjaževčana čime je postavljen i konačni rezltat ovog susreta.

 

- Srpska liga Istok, 8. kolo:

Trayal (Kruševac) - Timočanin (Knjaževac) 2:0 (2:0)

Strelci: M. Đurđević u 20. i A. Kostić-Milutinović u 38. minutu za Trayal

Stadion: "Mladost", Kruševac

Ovom pobedom Kruševljani su stigli i do osme pobede u isto toliko odigranih mečeva i sa maksimalnih 24 boda suvereno drže lidersku poziciju na tabeli. U narednom kolu "gumari" gostuju u Prahovu ekipi dunava.

Sa druge strane, ekipa Timočanina ostaj na pet osvojnih bodova, a priliku za poboljšanje bodovnog salda imaće narednog vikenda kada će u Knjaževcu gostovati Vlasina iz Vlasotinca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading