NAJTEŽI MOGUĆI PROTIVNIK: Derbi kola - lider iz Ralje gostuje na "Širokom potoku"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.09.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi putevi u nedelju će voditi u Rakinac.

NAJTEŽI MOGUĆI PROTIVNIK: Derbi kola - lider iz Ralje gostuje na "Širokom potoku"!

Foto: FK Omladinac Rakinac

Fudbaleri Omladinca iz Rakinca prethodne sezone u okviru Opštinske lige Velika Plana stigli su do šampionskog pehara i plasmana u Podunavsku okružnu ligu, ali u uvodnih šest mečeva u takmičarskoj 2023/24 godini i dalje ne znaju za trijumf.

Sportski kolektiv iz Rakinca do sada je zabeležio svega dva remija i to protiv Mladosti iz Novog Sela (2:2) i Lunjevca (3:3), kao i četiri neupseha (Železničar Kusadak 1:3, Crvena zvezda Suvodol 2:6, Jasenica 2017 Smederevska Palanka 0:3 i Radnik Smederevska Palanka 0:4), tako da predstojeći duel protiv Borca 1932 iz Ralje dočekuje pod imperativom ostvarenja trijumfa.

Za očekivati je da će ljubitelji fudbala na stadionu "Široki potok" prisustvovati interesantnoj fudbalskoj predstavi, a tome u prilog ide i činjnica da u do sada šest odigranih međusobnih susreta, meč nikada nije okončan podelom bodova, a istovremeno je gotovo uvek viđena revija pogodaka. Obe ekipe su zabeležile po tri trijumfa uz ostvareni gol koeficijent 14:13 u korist sastava iz Ralje.

Foto: FK Omladinac Rakinac

Šampion čeka prvi ovosezonski trijumf

 

- Podunavska okružna liga, 7. kolo:

Omladinac (Rakinac) - Borac 1932 (Ralja)

Stadion: "Široki potok", Rakinac

Datum: Nedelja, 1. oktobar

Početak: 15 časova

Istovremeno treba napomenuti da pionire Omladinca u subotu 30. septembra, sa početkom od 15.30 časova očekuje gostovanje u Velikom Orašju protiv ekipe Mladog Borca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading