OPŠTINA INĐIJA DOBIJA NOVU SPORTSKU LEPOTICU: Na ovom mestu će biti izgrađen novi stadion - projekat je ugledao svetlost dana! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.09.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi poboljšanje infrastrukturnih uslova.

OPŠTINA INĐIJA DOBIJA NOVU SPORTSKU LEPOTICU: Na ovom mestu će biti izgrađen novi stadion - projekat je ugledao svetlost dana! (FOTO)

Foto: FK Hajduk Beška

Fudbalska Srbija već je dobila novi sportski objekat u Leskovcu. Na novom stadionu u Loznici uskoro će se zakotrljati "bubamara", a radovi u Zaječaru se privode kraju. Istovremeno, radovi na "Nacionalnom stadionu" u Surčinu trebali bi da započnu u što skorije vreme, kao i izgradnja novog "Čika Dače" u Kragujevcu.

Uz navedeno, nedavno smo predstavili projekat novog stadiona u Vranju, a sada je svetlost dana ugledao i još jedan projekat, ovoga puta za novi sportski objekat koji će biti izgrađen u opštini Inđija, odnosno u mestu Beška.

Naime, ekipa Hajduka iz Beške će 2026. godine proslaviti veliki jubilej, vek postojanja, a svi u mestu koje broji oko 6.000 stanovnika, nadaju se da će proslava biti upriličena na novom sportskom objektu.

Klub je na svojoj zaničnoj Instagram stranici predstavio projkat novog stadiona koji će svakako biti ponos ovog dela Srbije, ali i koji će fudbalerima Hajduka omogućiti daleko bolje infrastrukturne uslove u kojima će zasigurno postizati i bolje rezultate.

Foto: FK Hajduk Beška

Budući izgled modernog stadiona FK Hajduk Beška

 

Da podsetimo, Hajduk iz Beške je prethodne sezone kroz Sremsku ligu izborio plasman u viši rang takmičenja, Vojvođasnku ligu Jug, a u četvrtom stepenu srpskog klupskog fudbala, u prvih sedam mečeva zabeležio je tri trijumfa i četiri poraza. 

Hajduk sa ukupno devet osvojnih bodoca zauzima osmu poziciju na tabeli, a priliku da načini iskorak ka vrhu, imaće već u nedelju 1. oktobra kada će gostovati novosadskom Indeksu, ekipi koja u ovom trenutku "drži fenjer" navedenog ranga takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading