VREME JE ZA SUPERKLASIKO: Crvena zvezda dočekuje velikog rivala - bodovi su neophodni i jednima i drugima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.09.2023

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi putevi, ovog vikenda vodiće u Pavliš na stadion "Milan Janjić".

VREME JE ZA SUPERKLASIKO: Crvena zvezda dočekuje velikog rivala - bodovi su neophodni i jednima i drugima!

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Ne, ovoga puta nije u pitanju argentinski Superklasiko, duel između Boke juniors i River Plejta, već srpska varijacija na navedenu temu.

Područna fudbalska liga Pančevo u aktuelnoj 2023/24 sezoni nakon uvodnih šest prvenstvenih mečeva, na lidersku poziciju je "izbacila" ekipu Dolova koja sa 16 osvojenih bodova sa vrha "gleda" ostatak lige i koja jedina do sada nije osetila gorčinu poraza. 

Međutim, i pored svega navedenog derbi sedme takmičarske runde odigraće se u Pavlišu, na stadionu "Milan Janjić" gde će Crvena zvezda dočekati velikog rivala iz Debeljače, ekipu Spartaka 1911.

Obe ekipe u predstojeći duel ulaze nakon dva vezana trijumfa. Crveno-beli su slavili u mečevima protiv Vulturula iz Grebenca (2:0) i Radničkog iz Barande (2:1), dok je sastav iz Debeljače vezao "prvenstvene trojke" u duelima protiv Budućnosti iz Banatskog Brestovca (4:0) i Ševca iz Kusića (3:0), tako da će predstojeći duel pokazati koja će ekipa nastaviti svoju pobedomosnu seriju.

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Tribine na popularnoj "Janji" će i ovoga puta biti dobro popunjene

 

- PFL Pančevo, 7. kolo:

Crvena zvezda (Pavliš) - Spartak 1911 (Debeljača)

Stadion: "Milan Janjić"

Datum: Subota, 30. septembar

Početak: 15.30 časova

Cena ulaznice: 200,00 RSD

Treba naglasiti da je u prethodne tri sezone, kada su međusobni dueli u pitanju, ekipa Spartaka 1911 bila uspešnija. U šest odigranih mečeva sastav iz Debeljače je slavio dva puta, tri duela su okončana remijem, dok je Crvena zvezda zabeležila svega jednu pobedu. Tookm navedenih mečeva ostvaren je gol koeficijent 10:9 u korist Spartaka 1911.

Poslednji meč dve ekipe u Pavlišu odigran je 9. aprila ove godine, a obeležila ga je prava goleada, s obzirom da je meč okončan podelom bodova, rezultatom 3:3.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading