TRANSFER BOMBA: Novi napadač je stigao - reprezentativac Tanzanije zadužio dres crveno-belih boja! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.09.2023

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo pojačanj je stiglo na stadion "Dragan džajić".

TRANSFER BOMBA: Novi napadač je stigao - reprezentativac Tanzanije zadužio dres crveno-belih boja! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/Said Khamis Said

Fudbaleri Jedinstva sa Uba na startu nove sezone u okviru Prve lige Srbije, ne beleže očekivane rezultate. Crveno-beli sa stadiona "Dragan Džajić" ostvarili su skor od tri pobede, isto toliko poraza i dva remija i sa 11 osovjenih bodova trenutno zauzimaju osmu poziciju na tabeli.

Prema očekivanjima, uoči takmičarske 2023/24 godine, dvojac napadača iz Gane Kvaku Karikari i Ibrahim Zubairu, predstavlja udarnu snagu sportskog kolektiva sa Uba. Njih dvojica su što pogotcima, što asistencijama, učestvovali u 11 od ukupno 12 golova koliko je Jedinstvo postiglo u osam odigranih mečeva.

Međutim, rukovodstvo crveno-belih, poučeno dobrim iskustvima kada su u pitanju napadači sa afričkog kontinenta, odlučilo se da angažuje novu akviziciju od koje se mnogo očekuje.

Reč je o dvadesettrogodišnjem centarforu, reprezentativcu Tanzainje Saidu Hamis Saidu, u svetu fudbala poznatom kao Said Junior.

 

Said Junior na Ub stiže iz ekipe Al-Fujarah iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a tokom karijere u arapskom fudbalu na ukupno odigrana 34 meča, pet puta se upisivao u listu strelaca, dok je u dresu reprezentacije Tanzanije odigrao četiri susreta tokom kojih se jednom upisao u listu strelaca.

- Said Hamis Said:

Datum rrođenja: 20. jul 2000. godine

Mesto rođenja: Ilemela, Tanzanija

Pozicija u timu: centarfor

Igračka karijera: Banjas (UAE), Hata Klub (UAE), Al-Fujarah (UAE)

Fudbaleri Jedinstva sa Uba u subotu 30. septembra gostuju u Šapcu ekipi Mačve, a ostaje da se vidi kada će nova akvizicija Jedinstva debitovati u crveno-belom dresu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading