VIŠE NIJE MOGAO DA IZDRŽI PRITISAK: Predsednik kluba podneo neopozivu OSTAVKU - izborna Skupština je već zakazana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.09.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svojim potezom je pokušao da ukaže na sve nagomilane probleme.

VIŠE NIJE MOGAO DA IZDRŽI PRITISAK: Predsednik kluba podneo neopozivu OSTAVKU - izborna Skupština je već zakazana!

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Fudbaleri Omladinca iz Novog Sela na startu nove sezone u okviru Raške okružne lige, zabeležili su po jednu pobedu i remi uz tri poraza i u ovom momentu sa četiri osvojena boda zauzimaju devetu poziciju na prvenstvenoj tabeli.

Narednog vikenda Omladinac dočekuje Zvezdu iz Čukojevca, ali uoči navedenog susreta veliki potresi su se dogodili u novoselskom sportskom kolektivu.

Naime, prvi čovek FK Omladinac, Srbislav Đorđević podneo je neopozivu ostavku, a zatim se javnosti obratio saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Ostavku podnosim iz više razloga, a najveći je nemogućnost normalnog funkcionisanja FK Omladinac kako u finansijskom, tako i u organizacionom smislu - stoji na početku saopštenje, sada več bivšeg klupskog čelnika, a zatim se dodaje:

- Od početka prvenstva svi problemi su na leđima predsednika kluba. Pomoći nema iako smo se na vreme obratili potrebnim institucijama. Teren koji su stvarale generacije građana Novog Sela, više nije teren FK Omladinac i nemoguće ga je deliti i održavati po zahtevima koji su upućeni na ispunjenje.

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Više nije mogao da izdrži pritisak - Srbislav Đorđević

 

Za kraj Srbislav Đorđević ističe:

- Moj rad u klubu bio je čist i pošten bez podrške Novoselaca, kako građana, igrača iz novog Sela i uprave. Stvorila se loša atmosfera u Novom Selu, koju sam i ja možda prouzrokovao i iz tih razoga treba dati šansu nekim drugim ljudima.

Izborna Skupština FK Omladinac iz Novog Sela zakazana je za 4. oktobar u 19 časova u prostorijama mesne zajednice, a klupska uprava poziva sve navijače, simpatizere i ljubitelje kluba da prisustvuju Skupštini i iznesu svoje viđenje daljeg razvoja sportskog kolektiva iz Novog Sela.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading