ZAŠTO? Neodgovorni pojedinci naneli štetu na nedavno otvorenoj sportskoj lepotici u Leskovcu! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.09.2023

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li baš mora ovako?

ZAŠTO? Neodgovorni pojedinci naneli štetu na nedavno otvorenoj sportskoj lepotici u Leskovcu! (FOTO)

Foto: GFK Dubočica

Grad leskovac, ali i kompletna fudbalska Srbija, nedavno su dobili moderan sportski objekat, na ponos kako naše zemlje, tako i ovog dela Evrope.

Na njemu pored ekipe GFK Dubočice, svoje mečeve na međunarodnoj sceni igra i beogradski Čukarički, a uskoro će i srpski nacionalni tim gostovati na leskovačkoj lepotici u okviru kvalifikacija za Evropskoe prvenstvo.

Pored samog stadiona, u sklopu kompleksa Gradskog stadiona "Dubočica", nalazi se i moderan teren sa veštačkom travom na kojem treniraju prvotimci crveno-belih, ali njega istovremeno koriste i mlađe kategorije, kao i ekipa ŽGFK Lavice Dubočica.

Pored svega navedenog, neodgovorni pojedinci su nedavno sebi dozvolili da na navedeom pomoćnom terenu ostave gomilu smeća, ali i da pri tom načine i priličnu materijnu štetu.

Tim povodom javnosti se obratio i leskovački sportski kolektiv:

- Pre samo pet dana ŽGFK Lavice Dubočica su organizovano pokupili svo smeće unutar terena i oko njega (što nije bio prvi put), da bi dali primer i ostalima da nam je ovaj teren glavno sredstvo za rad sa našom decom. Svi koji su prve fudbalske korake načinili na starom terenu, znaju u kakvim smo uslovima radili, a kakve uslove imaju naša deca sada, koji moramo svi zajedno da čuvamo. Takođe, invetar unutar terena koje koristimo za svakodnevne treninge je nešto bez čega ne možemo da funkcionišemo. Do skoro su pomoćni golici bili bez mreže, a sada su polomljeni, iskrivljeni i bez pojedinih konstrukcijskih delova za šta je primenjena ozbiljna sila - stoji u saopštenju kluba

Foto: GFK Dubočica

Zašto?

 

Nakon svega navedenog, teško je bilo šta reći, osim psotaviti pitanje na koje odgovora zasigurno nema. Zašto?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading