"OVO VAS LAŽU U FILMOVIMA O SRBIJI" Afrikanka došla u Beograd i podelila svoje utiske i postala omiljeni influenser (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.04.2024

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ešeli je otkrila da je iz njenog ugla Srbija zapravo zemlja cveća.

"OVO VAS LAŽU U FILMOVIMA O SRBIJI" Afrikanka došla u Beograd i podelila svoje utiske i postala omiljeni influenser (VIDEO)

Foto: tiktok/printscreen/ashleestacey1

Ešeli Stejsi, mlada Afrikanka iz Kenije, oduševljena je svojim boravkom u Srbiji. U jednom od svojih videa na TikToku istakla je kako je prijatno iznenađena osećajem sigurnosti u srpskim gradovima, posebno u Beogradu.

- Ovako, jedna stvar koju su nas lagali u filmovima jeste da je Srbija opasna i da nije bezbedna. Jer, sada je noć i apsolutno bez straha hodam ulicom i niko me ne dira niti išta slično. Takođe uopšte se ne osećam nesigurno i neprijatno što se snimam dok hodam ulicom. Apsolutno nema mesta strahu. Ovde je prilično bezbedno. Ovo je jedan od onih gradova gde bukvalno možeš da šetaš okolo kao žena i da se osećaš prijatno. Znači nemojte da verujete svemu što nam prikazuju u filmovima. Beograd je zaista jedan od najbezbednijih gradova u kojima sam bila - rekla je Ešeli.

 

@ashleestacey1 Just walking back home and I'm not afraid to use my phone or anything like that. #srbija #srbijatiktok #serbia #tiktokserbia #tiktokkenya ♬ original sound - Ashlee Stacey

 

U narednom videu, Ešeli je otkrila da je iz njenog ugla Srbija zapravo zemlja cveća. Ona je primetila da Srbi jednostavno cene cveće i da ga apsolutno obožavaju. 

- Primetila sam da oni jednostavno cene kada dobiju cveće i da ga apsolutno obožavaju. Naravno, i mi u Keniji volimo cveće ali nije moranje imati ga u kući - za razliku od Srbije gde ga bukvalno svi imaju, Volim to! - priznala je ona.

Ešeli Stejsi je svojim iskrenim i pozitivnim utiscima o Srbiji osvojila simpatije mnogih ljudi. Njena iskustva predstavljaju osveženje u poređenju sa uobičajenim predrasudama o ovoj zemlji i predstavljaju podsticaj za promovisanje pravog lica Srbije širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading