RUSKINJA TRAŽI STAN U BEOGRADU, ALI JE PROBIRLJIVA: Ako ispunite njene kriterijume, dobićete HILJADU I PO EVRA

Autor:

Vesti

14.04.2024

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija ističe da su oboje starosti 34 godine, da nemaju dece niti ljubimce, te da žele stan od minimalno 65 kvadrata.

RUSKINJA TRAŽI STAN U BEOGRADU, ALI JE PROBIRLJIVA: Ako ispunite njene kriterijume, dobićete HILJADU I PO EVRA

Foto: Shutterstock, pixabay.com

Stan, kupovina i iznajmljivanje stana

Ruskinja po imenu Viktorija, zajedno sa suprugom, aktivno traži stan u Beogradu. Njihov budžet iznosi 1.500 evra, a potreban im je stan od maja meseca. Kako rade od kuće, imaju specifične zahteve - traže stan sa dve odvojene sobe, budući da oboje rade u IT sektoru. Njihova željena lokacija je pretežno Vračar, ali su spremni da razmotre i druge centralne lokacije kao što su Dorćol, Tašmajdan i Stari grad.

Viktorija ističe da su oboje starosti 34 godine, da nemaju dece niti ljubimce, te da žele stan od minimalno 65 kvadrata.

Pored toga, traže da stan bude nov ili renoviran, sa terasom, klimom, i sudomašinom. Takođe, naglašavaju da žele potpuno namešten stan, sa dovoljno dnevnog svetla.

- Oboje imamo 34 godine, radimo u IT-u od kuće i nemamo dece i ljubimaca. Da bude u potpunosti namešten, sa dosta dnevnog svetla, budžet je do 1.500 evra - navodi Viktorija.

U potrazi za idealnim stanom, Viktorija je ostavila i fotografije modernih stanova kao primer onoga što traže. Međutim, komentari sugerišu da su njeni zahtevi izuzetno visoki, čak i za beogradsko tržište nekretnina.

Jedan od komentara glasi: "Ne znam nikoga ko ima ovakav stan u Beogradu", što svedoči o izazovima sa kojima se Viktorija susreće u potrazi za idealnim domom.


S obzirom na visoke standarde koje postavljaju, postavlja se pitanje da li je budžet od 1.500 evra realan za traženi stan. Uzimajući u obzir lokaciju i specifične zahteve, Viktorija i njen suprug mogu naići na izazove prilikom pronalaska stana koji zadovoljava sve njihove kriterijume.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading