OVO JE PRAVO IME OLJE KARLEUŠE: Niko je ovako ne zove!

Autor:

Zabava

13.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica podelila šokantnu priču!

OVO JE PRAVO IME OLJE KARLEUŠE: Niko je ovako ne zove!

Foto: Instagram.com

Pevačica Olja Karleuša je oduvek bila intrigantna ličnost, a ovog puta je otkrila jedan zanimljiv detalj iz svog života - kako je dobila ime. Iako je mnogi znaju kao Olju, malo ko zna da joj zapravo pravo ime nije Olivera, kako se često spekulisalo. Naime, Olja je otkrila da je njeni roditelji nisu zvali Olivera odmah po rođenju, već su je odveli iz porodilišta i počeli da je zovu Olja. Iako joj je ime Olgica, ona je postala poznata kao Olja i to ime je postalo sastavni deo njenog identiteta.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Olja Karleuša

- Olgica mi je ime, ali kada sam se rodila, mama i tata su, kako kažu, doveli iz porodilišta i počeli da me zovu Olja. Ne samo oni, već mi je i u dnevniku pisali Olivera Karleuša, a uvek su me prozivali sa Olja. Jednostavno se odomaćilo, ja ne znam da li me na ulici ikada iko pozvao Olgica.

Potom je otkrila da li supružniku treba proveravati telefon:

- Tačno tako, nema šanse da tražiš, a da ne nađeš, ko kopa, taj i iskopa - rekla je za Kurir.

Republika

Foto: instagram.com/oljakarleusaofficial

Olja Karleuša

Pored svoje muzičke karijere, Olja je često bila tema medijskih spekulacija, posebno kada je reč o njenom privatnom životu. U jednoj emisiji, Olja je otkrila svoj stav o poverenju u braku i tome da li treba proveravati partnerov telefon. Njen stav je jasan - smatra da ukoliko tražite nešto loše, sigurno ćete to i pronaći. Ovaj stav pokazuje njenu veru u partnera i potrebu za međusobnim poverenjem, što je tema koja intrigira mnoge njene fanove.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading