OVO JE NAJLEPŠI PRIZOR KOJI ĆETE VIDETI DANAS: Vežbe sina Marije Šerifović i odnos sa njenim ljubimcem će vas RAZNEŽITI DO SUZA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

13.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako se slažu Mario Šerifović i Marijin ljubimac HaK!

OVO JE NAJLEPŠI PRIZOR KOJI ĆETE VIDETI DANAS: Vežbe sina Marije Šerifović i odnos sa njenim ljubimcem će vas RAZNEŽITI DO SUZA! (GALERIJA)

Foto: Vladimir Lukić

Popularna pevačica Marija Šerifović dobila je uz pomoć surogat majke sina Marija krajem 2023. godine i on je odmah postao njen centar sveta. Marija je vrlo aktivna na društvenim mrežama i svakodnevno deli svoje aktivnosti, a sada je pokazala i kako je njen ljubimac prihvatio malog Marija.

Naime, njen pas Hak je njušio i ljubio noge Marijinom sinu, a pevačica je pokazala i kako se mali Mario "razgibava".

Inače, ona je nedavno održala koncert u Podgorici, gde je svojim nastupom oduševila publiku stvarajući atmosferu za pamćenje. Pored muzičkog užitka, ona je svojim rečima izazvala snažne emocije kod prisutnih, što je bio poseban trenutak za sve koji su prisustvovali koncertu.

Naime, na kraju koncerta, Marija je tradicionalno održala kratak govor, ali ovoga puta je posebno dirnula prisutne svojim rečima. Kada je pomenula svog naslednika, publika je reagovala sa ovacijama, a pevačica nije mogla da sakrije svoje emocije, te se rasplakala kada je ugledala fotografije malog Marija.

- Imam jednu molbu za nas. Vreme u kojem živimo je neverovatno odvratno. Probajte da budete neki dobri ljudi, neka dobra devojka, momak, komšija, šef... Zašto? Zato što je ovaj život samo jedan i sve će ovo brzo proći. Ja se trudim da iz dana u dan budem što bolji prijatelj i što bolja šefica, ćerka, sada i što bolja majka - rekla je Marija, prenose domaći mediji, i nasmešila se sa puna emocija na pomen naslednika, a publika je ovo pozdravila velikim aplauzom, te dodala:

- Probajte da vas po dobrome pamte!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading