KAO OVNOVI NA BRVNU! Zorica Brunclik otkrila sve detalje SUKOBA sa Lepom Brenom, pa razvezala jezik o Saši Popoviću!

Autor:

Zabava

13.04.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila zbog čega je napustila takmičenje "Zvezde Granda"!

KAO OVNOVI NA BRVNU! Zorica Brunclik otkrila sve detalje SUKOBA sa Lepom Brenom, pa razvezala jezik o Saši Popoviću!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Popularna pevačica Zorica Brunclik dotakla se svog odnosa sa čelnicima "Zvezda Granda", Lepom Brenom i Sašom Popovićem i učešću u stručnom žiriju ovog takmičenja. Zorica je otkrila zbog čega je došlo do prekida saradnje.

- Ja sam u takmičenje mladih nada unela elemente šou programa prvi put. To se dobro primilo i sada se svi trude da bude tih elemenata šou programa više nego samog takmičenja pevača, ali mislim da treba pronaći neki balans. Inspiracija je evo vaše pitanje, ili vaš gest, izgled, neka gestikulacija. Jednostavno, rodila me majka takvu – otkrila je Zorica i dodala:

Republika

Foto: printscreen/pink

Zorica Brunclik

- Kada sam ja bila ovde, Saša i ja smo bili kao dva ovna na brvnu. To je bio početak tih elemenata šou programa koji ste zapamtili. I svi su mislili da se mi dogovaramo, da je to po nekom scenariju, a u stvari ne. Mene je on iznervirao u sekundi i ja reagujem i kažem to što imam da kažem. Onda su to videli verovatno po rejtinzima i počeli da računaju da ja moram svaki put da budem inspirativna, da svaki put moram duhovita. Ja sam se jedan dan ućutala i samo sam sedela stiskala one tastere i dolazi Brena, to nikad neću da zaboravim, i kaže mi: „Šta ti je? Hajde malo!“, a ja njoj „Pa čekaj, dušo, vidi koliko nas je u žiriju. Pa i vi ste neki žiri gore. Pa šta sam ja, moram svaki put?“. Normalno, nisam dugo izdržala da budem mirna, tako da je to prosto izviralo iz mene. Saša Popović je to prepoznao kod mene, ali posle je to nekako dobilo i neke ozbiljne momente koji se meni nisu dopadali i ja sam im rekla da će napraviti bolji žiri bez mene – ispričala je pevačica.

Republika

Foto: RTV Pink

Lepa Brena

Zorica je otkrila i kako je došlo do toga da je Saša pozove u žiri.

- Nije Popović zvao mene u žiri, on je zvao Miroljuba ili je to bila fora, ne znam iskreno rečeno. On se javio i rekao: „Miroljube, ja bih voleo da ti dođeš u žiri da budeš stalni član“, a on je na to rekao: „Ma nisam ti ja Sale za to, tebi treba Zorica“. Meni je to tako rečeno, i onda su Suzana i Popović došli kod nas kući i krenuli da pričaju na tu temu. Meni je to nekako bio izazov, svidelo mi se, dopalo mi se. I očigledno je da se taj sastav žirija i te generacije pamte i da se samo to spominje. I što je najbitnije, nikada tako kvalitetan sastav žirija više nije mogao da bude, niti će biti. A nikad nije bilo ni da su deca bila toliko srećna i oduševljena da i kad ih kritikujete i kažete nešto ne uzmu za zlo. Ovo je danas malo drugačije, valjda i vreme tako ide da su mene oni prevazišli – objasnila je Zorica za "Grand".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Saša Popović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading