ĐOKOVIĆ ĆE MORATI I PROTIV POVLAĐIVANJA SINERU U MONAKU! RUNE POLUDEO NA ORGANIZATORE: "Isuse Hriste!"

Autor:

Sport

13.04.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norvežanin ne bira reči.

ĐOKOVIĆ ĆE MORATI I PROTIV POVLAĐIVANJA SINERU U MONAKU! RUNE POLUDEO NA ORGANIZATORE: "Isuse Hriste!"

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Holger Rune

Janik Siner u polufinalu Monte Karla

Italijanski teniser Janik Siner uspeo je da se plasira u polufinale Monte Karla nakon pobede nad Holgerom Runeom rezultatom 6:4, 6:7 (6:8), 6:3. Meč je obeležila kontroverza oko odluka sudija, koje su, prema tvrdnjama, išle na ruku Italijanu.

Ljutnja Holgera Runa

Danski teniser Holger Rune izrazio je svoju ljutnju nakon meča putem društvene mreže "X", optužujući ATP tur da mu nije pružio odgovarajuće uslove za takmičenje. Rune je istakao da je morao da igra dva meča u kasnim terminima, što mu je otežalo proces oporavka, te je takođe kritikovao glavnog sudiju.

- Niste mi dali nikakve uslove, jer sam morao da igram dva meča u kasnim terminima, toliko da skoro da nisam imao vremena za oporavak. Glavni sudija pravi ključne greške i daje pogrešno upozorenje koje je poremetilo igru. Neka sila bude sa vama... Isuse Hriste - rekao je Rune.

Siner će se u polufinalu susresti sa Stefanosom Cicipasom, a meč je zakazan za danas oko 13.30 časova.

Drugi polufinalni par

Podsetimo, drugi polufinalni par čine Novak Đoković i Kasper Rud. Srpski teniser je juče eliminisao De Minora, dok je Norvežanin bio bolji od Iga Umbera. Veoma smo blizu toga da ponovo gledamo susret Noleta i Sinera, a nadamo se da ukoliko do toga dođe Novak može pronaći dovoljno snage da prekine loš niz protiv Italijana uprkos teškim uslovima za igru u Monaku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading