TEYA DORA ŠOKIRALA FANOVE: Nikad vrelije izdanje naše predstavnice na Evroviziji, svi gledaju u OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.04.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teya Dora oduševila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram!

TEYA DORA ŠOKIRALA FANOVE: Nikad vrelije izdanje naše predstavnice na Evroviziji, svi gledaju u OVO! (FOTO)

Foto: ATAImages

Naša ovogodišnja predstavnica na Evroviziji, Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, uveliko hara Evropom. Teya Dora je na turneji sa predstavnicima ostalih zemalja koje će se takmičiti ove godine, a u pauzama daje intervjue za domaće i strane medije. 

Teya Dora neguje karakteristični stil i uglavnom nosi tamnije boje, a svoju publiku iznenadila je objavom na društvenoj mreži Instagrm. Naime, Teya Dora se slikala za jedan poznati časopis i to u šarenoj otvorenijoj kombinaciji, koja je raspametila njene fanove.

Republika

Foto: Instagram.com/iamteyadora

Teya Dora

Detalj sa fotošutinga okačila je na društvenoj mreži Instagram, a snimak je izazvao lavinu komentara. "Wau, kako joj stoji ovakav stil", "Devojko, moraš malo da uneseš boja u svoj život, vidiš da je lepo", "Opa, zna i seksi da bude", "Koliko si lepa i božanstvena", "Iconic", samo su neki od komentara na ovu objavu.

Inače, Teya Dora će svoju pesmu "Ramonda" izvesti prve polufinalne večeri Evrovizije, koje će se odigrati 7. maja. Ona će izaći druga na binu, nakon nastupa predstavnika Kipra. Po poslednjem stanju na kladionicama, Teya Dora se nalazi na osmom mestu u prvom polufinalu i ima 72 odsto šanse da se plasira u finale. Očekivanja su da se iz ove grupe dalje plasiraju i Hrvatska, Ukrajina, Finska, Litvanija, Luksemburg, Kipar, Poljska, Slovenija i Portugalija.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Teya Dora će nastupati 7. maja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading